Ensin sulatetaan mansikat mikrossa, voi jättää vähän kohmeisiksikin. Sitten hienoksi sauvasekoittimella, ei tarvii olla ihan sosetta. Tai jättää sauvasekoitinvaiheen kokonaan pois jos tykkää kokonaisista mansikoista.
Perhearkea maaseudun rauhassa peltojen ja metsien keskellä. Vanhan hirsitalon korjausta ja sisustamista, käsitöitä valmiina ja keskeneräisenä, kasvimaata ja perennoja, löytöjä kirppareilta. Tarinaa näistä aineksista kirjoittamassa viisikymppinen nainen.
keskiviikko 6. toukokuuta 2009
Omatekoista hilloa.
Nyt on kuulkaan hillonteko helppoa kuin heinänteko. Tarvitset mansikoita tai muita pakastimesta, määrä sen mukaan miten löytyy, itselläni tuossa on kaksi pakastusrasiallista. Lisäksi tarvitaan hillosokeria ja sauvasekoitin jos on kuten me, eli hillossa ei saa olla kokonaisia mansikoita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuon siis osais meikäläinenkin, vaikka oonkin ihan käsi ruuanlaitossa muuten. ;)
VastaaPoistaMia: Ihan varmana osaat :) Täällä nimittäin on se toinen käsi ja varmaan vielä vasen :D
VastaaPoista...ja on taatusti myös hyvää! Namskis.
VastaaPoista