Pitkän työpäivän päätteeksi kävin pikapyrähdyksen ruokakaupassa ja sieltä kaasuttelin mahdollisimman nopeasti kotiin. Kello näytti huolestuttavan paljon, mutta ehdinpäs.
Nyt on taas osa syksyn saton korjattu talteen. Pakastimessa on pusseissa valmiiksi pilkottua porkkanaa keittoja ja uunijuureksia varten. Jääkaapista löytyy ainekset huomisen ruokaan, kasvissosekeittoon. Ja ihan huippua sekin, että suurin osa porkkanasta on vielä maassa ja sitähän riittää...
Herneet oli tällä kertaa yllättäen madottomia. Tomaatit on tänä vuonna kovakuorisia, mutta koska satoa ei ole paljon, tulee kaikki syötyä. Kurkut ei edusta ihan eu-direktiivien muotovaatimuksia, mutta pääasia onkin se maku. Avomaakurkkuja popsittiin pari suurinta samantien napoihin.
Onni on oma kasvimaa!
Sulla on kunnon sato! Eikö sadonkorjuujuhlat olisi paikallaan!!
VastaaPoistaJa voi että miten ihana teidän kuistista tulee!! Tosi kaunis toi löytynyt väri.
Olen turhan kehno järkkäämään juhlia, nelikymppisetkin siirtyy aina vaan hamaan tulevaisuuteen. Mielelläni olen kyllä juhlissa mukana sitten kun ne on aikaan saatu :))
PoistaMies näytti tänään lasikuistille raappaa ja pensseliä, siitä tulee lievästi ilmaistuna upea!
Onpa upea sato ! Alko tekemään mieli noit herkkuja ♥
VastaaPoistaPorkkana teki tänä vuonna ennätyssadon mikä sopii sillä syödään porkkanaa todella paljon.
Poistapistätkö porkkanat ihan sellaisenaan pakastimeen, vai ryöppäätkö ensin?
VastaaPoistaPistin sellaisenaan, tai käyttötarkoituksen muakaisesti pilkottuna. En ole ryöpännyt, minusta porkkana säilyy ihan hyvin.
Poista