sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Oviverho Jugendin tyyliin

Olen pahoillani postauksen laadusta, yritän tätä ekaa kertaa puhelimella. Kuvat humpsahti ihan miten sattuu, mutta kyllä niistä tarkoitus näkyy. Ensimmäinen kahdesta oviverhosta on valmis. Kuvio on ihan oma, apuna käytin muutamaa kirjastosta lainattua kirjontakirjaa. 
 
Itse olen kuvioon tyytyväinen, erottuu hyvin ja toisaalta taas virheitä jää piiloon. Toinen verho on jo aloitettu!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vielä kun saan toisen valmiiksi, sitten huokaisen ja syvään.

   Poista
 2. Tulipa siitä hieno, ihan kateeksi käy kun itse en osaa kirjoa ollenkaan. Tai ehkä sitä oppisi kun vaan ottaisi neulan käteen ja ryhtyisi toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjominen ei ole vaikeaa, ei ainakaan noilla pistoilla ja kuvioilla.

   Poista
 3. Ihailtavaa osaamista taas! Hirmuisen kiva tuo kuvio, tulee mieleen toisaalta kukka, toisaalta hyrrä liikkeessä ja kolmanneksi jouluinen piparminttukarkkitikkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on kopsattu osin vanhempien valtakunnan kakluunin luukuista, ja osin kirjoista. Itse sanoisin sitä polkatulppaaniksi :D

   Poista
 4. Kaunis. Eikö vaan kirjominen olekin mukavaa.
  Minulla on sohvatyyny tekeillä ja oviverhojen kuvio suunnitteilla. Harrastan kirjomista paljon, koska se on joutuisaa, helppoa ja saa kaunista aikaan. Oviverhoista tulee tummat, koska meillä kuljetaan siitä oviaukosta koko aja (myös koirat) ja vaalean jouduin jo kerran poistamaan kun likaantui viikossa, eikä voi pestä kuin käsin. Mutta vaalea on kaunis ja sellaisen haluaisin nytkin, jos olisi ovi josta kuljetaan vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen väri arveluttaa minuakin todella paljon, tumma villakangas olisi ollut ehdottomasti paras ratkaisu, mutta eteinen on ihan kamalan pimeä paikka ja tumma kangas olisi syönyt viimeisenkin valon. Voi olla että kirjon vielä sen tummankin verhon kunhan kevään kura-aika koittaa...

   Poista

Kiitos kommenteista :)