perjantai 27. joulukuuta 2013

Mr. Darcy faneille

Tänään on taas se päivä kun televisio näyttää BBC:n dramatisoinnin kirjasta Ylpeys ja ennakkoluulo. Sarja tulee yhtenä pötkönä Yle teemalta alkaen klo 10:00. Työpäivästäni johtuen en pääse nauttimaan viiden tunnin esityksestä, mutta onneksi kyseinen pätkä löytyy omasta kaapista dvd.ltä. Mutta nauttikaa te joilla on vapaata.
Minä nautin sarjan jouluna seurana hunajateetä ja kilo karkkia. Colin Firth on loistava Mr. Darcyn roolissa eikä Jennifer Ehle Elizabeth Bennet:n roolissa ole yhtään huonompi. Suosittelen kaikille romantiikan nälkäisille!

6 kommenttia:

 1. Colin on niin mahtava Mr. Darcy etten edes muista hänen oikeaa nimeään, vaan sanon aina Mr. Darcyksi. :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi on dvd, sillä minultakin jäi epähuomiossa tämän perjantaipäivän Darcy-maraton väliin. Onneksi olin turvannut selustan ja hankkinut Austenin Viisastelevan sydämen pokkarina joululukemisiksi... Mr Darcyn kanssa muuten hyvänä kakkosena on Viisastelevan sydämen (15 vuotta sitten kuvatun leffan ja saman verran nykyistä nuoremman) Chiaran Hindsin luoma kapteeni Wentworth, jos tykkää noista vähän rosoisemmista sankarihahmoista :) t. Maltze

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuota minulla ei ole, ei kirjana eikä dvd:nä, nyt voisi tulla sopivasti kirpparilta tai alesta vastaan.

   Poista
 3. Ou jees! Mr Darcy. Ja Colin...
  Colinista aasinsilta: Bridget Jones, elämäni sinkkuna on juonellisesti varmaankin rakennettu Austenin tarinan pohjalta. Austen tuotu nykyaikaan. Ja tästä syystä on hauska roolivalinta molempiin filmatisointeihin "hyviksen" rooliin juurikin tuo ah niin ihana Colin...

  VastaaPoista
 4. No voi sun... Minulta meni sitten se sivu suun :/ Nähty on toki moneen kertaan mutta aina vain se on hyvä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)