maanantai 9. joulukuuta 2013

Minecraft-legot

Olimme jo päättäneet, että tänä vuonna pojat ei saa legoja lahjaksi. Ihan syystä että palikoita on jo aivan liikaa. Vaan kuinkas kävi. Kun Nanna vinkkasi, että netistä saa Minecraft-legoja, niin sekunnin mietinnän jälkeen tein tilauksen. Kolme erilaista settiä oli, mutta yhtä ei enää saanut. Kaksi saatavilla olevaa tilasin ja ne saapuivat posteljoonin mukana juuri äsken eli melkoisen nopeasti, alle viikko tilauksesta.
 Ekaluokkalaisemme on ihan täysi Minecraft-fani, rakentaa ihan huippuja maailmoja tabletillaan. Toinen intohimo on legot joten luulen tämän lahjan tulevan hyvään saumaan paketin 10+ ikäsuosituksesta huolimatta.
 Nettikaupassa oli muutakin mukavaa, kuten ilmaiset toimituskulut ja kaupan päälle sai alimman kuvan autosetin.
Paikka josta legot tilasin on tässä.

4 kommenttia:

 1. Onnea mummille!

  Meillä Minecraft on kanssa niin in! Pelataan ja katsotaan Minecraft-videoita ja kuunnellaan Minecraft-musiikkia ja pelataan ja pelataan ja...

  Nyt halutaan oikeaa Minecraftia eli PC-versiota. Legoja olivat nähneet jossain mainoksessa, mutta niitä ei olla pyydetty jostain kumman syystä.

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :) Meillä kuopus ei ole nähnyt minecraft-legoja missään joten luulen yllätyksen olevan melkoinen. Ko. peli oheistuotteineen taitaa olla tämän hetken juttu pojilla.

   Poista
 2. Meilläkin tenavat pelaa minecraftia, lego-ikä on vain mennyt jo ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuoremmat vielä leikkii legoilla, teini ei enää. Ja äitikin välillä :D

   Poista

Kiitos kommenteista :)