torstai 9. huhtikuuta 2009

Poikien kevätvaatetusta

Täällä alkaa olla homma hanskassa pienten poikien ulkovaatteiden suhteen. 2v10kk vanhalle on Popin takki ja Lindexin housut. Housut muuten tuli testattu ja pitivät vettä! Aika hyvin alle 17e housuilta. Pipo on myös Popin, lapaset on itse neulotut alpakan langasta, saappaat Nokian ja lenkkarit Vikingin goret. Näillä pärjätään ainakin paremmilla säillä. Piharymyihin on isoveljen vanha Lassien haalari, raidallinen pipo on Reiman, turkoosi Fixin. Käteen puuvillalapaset tai ohuet välikausirukkaset. Meillä piha on toistaiseksi mahtavaa savivelliä joten kuravaatteet tähän päälle ovat aivan ehdottomat.
5-vuotiaan vaatteita nyt ei paljoa kehtais esitellä :) Takki ja housut ovat viime vuodelta Lassien tec-mallistoa. Polvessa jo reikä ja takki täynnä tahroja, mutta saa nyt menetellä ainakin päiväkodissa. Takki ja housut on hakusessa mutta tämän kevään värit on todella muuta kuin minun makuuni, enkä haluaisi samanlaista popin takkia kuin pienemmällä. Lenkkarit ovat Kangaroosin vilkkulenkkarit, ne oli kuulemma ehdottomat. Käteen kelpaa vielä ohuet rukkaset tai mummon tekemät pehmoset lapaset, sormikkaitakin taitaa parit löytyä. Pipo on tuollainen hiekan värinen, se ei kuvaan eksynyt.
Pihan rymyleikkeihin on isosiskon vanha haalari, haalarilla ikää jo yli 10 vuotta mutta ajaa vielä asiansa pihapukuna. Jalkaan saappaat, muilla ei siis meidän pihassa pärjää.
Molemmille on todennäköisesti ostoslistalla kesäsaappaat, nuo kaikki kuvissa näkyvät ovat lämminvuorisia. Täytyy ensin vaan tarkistaa omat varastot ja sitä en ole vielä ehtinyt tehdä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)