torstai 23. huhtikuuta 2009

Mistä tietää lapsilisien lähestyvän?

No siitä tietenkin, että äiti on ulkoistanut lastenhoidon ja lähtee shoppailemaan! Täällä kunnassamme on hieno MLL:n palvelu, tilapäishoitoa lapsille tiistaista perjantaihin klo 9-14. Kaksi ekaa tuntia hintaan 2e, seuraavat tunnit 1e. Tänään käytettiin ekaa kertaa ja äidistä ainakin tuntuu, että taitaa tulla meillä säännölliseksi. Lapsetkin olivat tyytyväisiä.

Sitten siihen pääasiaan. Kaupungille menin hakemaan kummitytölle yöpukua, mutta kaikkihan tietävät miten vaikeaa tähän vuodenaikaan on löytää pitkähihaista unipaitaa pitkillä housuilla. Mukaan tarttuis siis kaikkea muuta, kuten pojille nämä P o.P:n t-paidat ja farkkushortsit. Törkysen kalliit, mutta sehän kai sopii roska-autopaidalle. Paidat ovat rajattua lasten kuvittamaa t-paita mallistoa. Farkkushortsit nyt vaan oli pakko saada.
Kuten pikkasen muutakin. Vasemmalta oikealle ihania kaivurikalsareita Seppälästä, Lindexin body siskon pojalle, vihreät college-housut JesperJuniorista, sieltä myös Tutan sammakko t-paita, kaivuripaita Seppälästä, autokalsarit siskon pojalle Kappahlista. Seppälään tuli DNA:lta alekuponkeja puhelinlaskun yhteydessä, yhdestä vaatteesta -30%. Meidänkin perheeseen tuli neljä kuponkia. En ole aikoihin käynyt Seppälässä, mutta kupongit kannatti käyttää.

Kummitytölle vasemmalta oikealle punaiset caprit, niihin sopiva t-paita. No se yöpuku Lindexin Bamse-mallistosta. Alhaalla pitkiä kalsareita ja alushousuja alennuksesta.


Jotain myös äidille: kaksi ihanaa valkoista kesäpaitaa (alin on kuvassa nuriperin) ja Seppälästä ihana vihreä t-paita.
Lompakko huutaa tyhjyyttään :)



8 kommenttia:

  1. Toista se on meillä, kun MLL-hoitaja ottaa 8,90e/h (tai jtn sinnepäin)+matkat mahdollisesti päälle.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ostoksia. Minuakin kiinnostais nuo Po.pin paidat, mutta hinta on kyllä aika kova.:(

    Ja kiitos vinkistä, että dna:lta tuli alekuponkeja. Kaivelin itsekin laskuni esiin ja tosiaan kuoressa oli muutakin kuin lasku.;) Yleensä maksan vain laksun ja jätän "lisukkeet" lukematta. Löytyisköhän seppälästä jotain meillekin...

    VastaaPoista
  3. Oliko noita tutan sammakkopaitoja mihin kokoon asti? Voisi olla kiva Manullekin.

    Itsekin kävin tänään shoppaamassa, olisi ehkä tullut ostettua enemmän jos olisin tiennyt että lapsilisät on tulleet.

    VastaaPoista
  4. Ihania vaatteita:) Pitää päästä myös vaateostoksille! Ihan vähän...

    VastaaPoista
  5. Jarna: Tämä kyllä mahtava palvelu, lapset menee leikkipaikkaan ja äiti voi tulla vaikka kotiin ja nukkua.

    Helmi: Hinta oli kova, 20e t-paidasta, mutta on ne ihanat. Multakin meinas mennä ne alekupongit ohi, sitten kun yhden huomasin, pengoinkin joka laskun.

    Heidi: Tuo kuopuksen paita on koko 98cm, en tiedä oliko suurempaa, tuo sopiva kun sattui ekana käteen. Ne lapsilisät tulee muuten vasta huomenna, mutta tää äiti osti vähän ennakkoon :)

    VastaaPoista
  6. Minäkin olen säästänyt DNA:n kupongin josko tulisi käytettyä, en muutoin osta oikeastaan koskaan Seppälästä mitään. Joskus jotain sormikkaita tai muita asusteita kun ovat -70%.

    VastaaPoista
  7. Ahaa, pitää siis kaivella laskut. ;)
    Tuollainen kaivuripaita vois tulla meille kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)