maanantai 13. huhtikuuta 2009

Nukenrattaiden uusi elämä.

Näin huonoon kuntoon oli vanhat nukenrattaat päässeet. Kuopus olisi tykännyt jo moneen kertaan leikkiä näillä, mutta äiti ei saanut laitetuksi kuntoon. Nyt olen koko pääsiäisen ommellut kaikenlaista ja sain inspiraation korjata rattaat. Ehkäpä sekin kannusti, että kummityttömme 5v. on tulossa meille viikon päästä muutamaksi päiväksi vieraaksi. Täytyy olla nukkeleikit kunnossa. Pinkille rungolle en toistaiseksi mahtanut mitään (onkohan olemassa keltaista metallimaalia?), mutta kangas on uusi. Uusi kangas on farkkua, ommeltu keltaisella langalla. Pysyy paikoillaan tarranauhalla, joten saa vaikka pestyksi jos leikeissä käy huonosti. Kissa on aplikoitu farkkukankaaseen. Alunperin kissa oli vanhassa pussilakanassa jonka ostin kirpparilta. Kissakangas taas on vanhaa Tampellan kuosia, nimi on Pupu.
Rattaistahan täytyy tietysti löytyä pussukka jonne saa vaikka leikkien rahapussin ja muut tärkeät tavarat. Se on ommeltu vanhasta pussilakanasta, sattui olemaan niin mukavasti saman sävyistä keltaista kun kissassa. Myös pussukka on kiinni tarranauhalla.


Tässä vielä kokonaisuus :) Kuopus tuli tänään kolmen päivän mummolareissulta ja iski heti kiinni rattaisiin. Oli tyytyväinen ja esitteli iskällekin mitä äiti oli ommellut juuri hänelle. Rattaatkin ovat aikoinaan kirpparilta ostettu tytöllemme. Itselläni on ollut aivan samanlaiset, mutta ne ei ole enää tallessa.
8 kommenttia:

 1. vau! ompas hienot!

  muistelisin että keltaista teippiä löytyy kyllä. Sellaista kunnolista ,pysyvää. :)
  (lätkänpelaajan siskona tässä... :D )

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna :) teipin tiedän minäkin, mutta meidän poikien käsittelyssä voisi maali kestää paremmin. Täytyy huomenna kun menee kaupunkiin, tutkia rautakauppojen valikoimat.

  VastaaPoista
 3. Minulla oli ihan samat rattaat, mutta kangas oli punainen ja runkokin erivärinen. :D
  Tosi hienot uudet kankaat!

  VastaaPoista
 4. Ihanat!! mulla myös ollut lapsena samanlaiset kärryt mutta ei Tietenkään oo enää tallessa :(
  Jos kirpparilta löytäisin ostaisin Heti omalle tytölleni (ja pojille) !!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Minulla oli lapsena ihan täysin samanlaiset rattaat. :D Ne ovat meidän kellarissa odottamassa kunnostamista, saa nähdä tuleeko sitä päivää koskaan...

  VastaaPoista
 6. Hauskat rattaat! Mä olen muuten maalannut metallia ihan vaan spraylla.

  VastaaPoista
 7. No höh, toiset sitten osaa! Tuli tosi kivat ja pirtsakat! En olisi itse varmaan keksinyt moista, olisin heittänyt pois (hyi häpeä)..

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)