keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Puuhastelua

Syksy on aina se aika kun tekee mieli sisustaa suuremmalla mittakaavalla. Vaan kun siihen suurempaan mittakaavaan ei ole tarvetta eikä budjettia niin puuhastellaan kaikenlaista pientä. Siihen taas tarvitaan muunmuassa maalia.
 Uulan värikartasta ei löytynyt juuri sitä sävyä mitä halusin. Niinpä päädyin ostamaan purkin uutta maalia ja sekoitin siihen vanhempaa maalia toisesta purkista. Uusi sävy on aika lähellä sitä mitä halusinkin, harmaata salin tyyliin.
 Tänään on maalattu ensimmäinen kerros, huomenna toinen. Voi olla että vaatii vielä kolmannenkin kerroksen jotta mäntyinen pinta saadaan piiloon.
Ai mitä maalaan? No tätä, kaappikelloa jonka saimme vajaa vuosi sitten. Kukkakuvioita en maalannut yli vaan pienenpienen siveltimen kanssa maalasin kuvioiden välit niin hyvin kuin taisin. Omasta mielestä onnistuin hyvin. Katsotaan nyt vielä miten menee toisen maalikerroksen kanssa.
Kuvia lisää kunhan on valmista.

8 kommenttia:

 1. On siinä pikkutarkkaa sutimista. Hienosti olet selvinnyt. Ajattelin, että olet nuo kukatkin maalannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika inhottavan pikkutarkkaa minulle joka olen maalauksissani aina melkoisen suurpiirteinen. Ja huomenna pitää tehdä sama uudestaan, huh! Kukat on maalannut joku paljon minua taitavampi, siksikään en raaskinut niitä peittää.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Harmaa tuo kauniisti värikkäät kukat esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelkäsin miltä näyttää harmaassa noin värikkäät kukat mutta hyvän näköisethän ne ovat.

   Poista
 3. Siitä tulee kaunis :) Loistava idea jättää kukat näkyviin, aika tarkkaa työtä kyllä vaati ja hatunnosto viitseliäisyydestä :) Olen maalannut paljon, mutta tarkka piperrys ei ole mun heiniä. Tsemppiä uuteen maalauskertaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vakaata kättä vaati, aikaa meni ihan tuhottomasti, piperrys kun ei ole minunkaan heiniä :D

   Poista

Kiitos kommenteista :)