perjantai 2. lokakuuta 2015

Pitkästä aikaa kirpparilta

Enpä olekaan vähään aikana kiertänyt kirppareita. Viimeisen viikon olen vastapainoksi käynyt useamman kerran ja useammalla kirpparilla. Ja tietysti on tullut tehtyä löytöjä. Suurimmat ostokset ovat lähteneet mummin mussukalle, kaikenlaista sukkahousuista kurahousuihin.
 Itselleni löysin hintaan 5,90 euroa Espritin mekon. Ostin sovittamatta, mutta ajattelin että tuolla hinnalla kyllä voi.
 Mekko osoittautui täysin sopivaksi kokonsa ja hintansa puolesta. Pieneen hintaan löytyy syy rusetin alta, siinä on kankaassa purkautuma, mutta eipä se tällaista haittaa jolla pysyy neula ja lanka kädessä.
Iittalan lasi on ostettu jo talvella eurolla. Tällä viikolla löysin hajonneiden leipälautasten tilalle uusia. Kuusi kappaletta Arabian Arctica lautasia maksoi yhteensä 12e. Leipälautaset on juuri ne astiat joita tuntuu hajoavan säännöllisesti. Ja vaikka yhdistän Arcticaa esimerkiksi Arabian Ali-sarjaan niin tykkään että lautasia olisi silti kuppeja vastaava määrä. Nyt taitaa mennä ihan tasan. Seuraavat rippijuhlat voivat tulla, etenkin kun ostin pöytäliinankin. Pellavainen valkoinen ja iso liina maksoi tasan kaksi euroa. Vielä voisi tulla vastaan parit kakkuottimet, sitten olisi juhlakattaus selvä. Tosin on niihin rippijuhliin vielä muutama vuosi aikaa. Vaan minä tykkään kattaa kaiken esille ihan vain syntymäpäivillekin. Mitä niitä aarteita kaappeihin kätkemään, astiat ja liinat on tehty käyttöä varten.

10 kommenttia:

 1. Minä sitten en osaa ostaa vaatteita kirppikseltä :(.

  Samaa mieltä olen, astiat ovat käyttöä varten. Käy aina hyvä tuuri ja tulee hyvä mieli, kun löytää omiin sarjoihin täydennystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun makuni on niin erilainen kuin ajankohtainen muoti joten kirppareilta teen hyviä löytöjä :) Mutta ei sitä aina löydy, mutta ihan hyvä että joku vaate joskus.

   Noista lautasista tuli tosi hyvä mieli, katselin niitä jo kaupasta uutena mutta hinta oli niin suolainen yhdestä lautasesta että huh huh.

   Poista
 2. Voi mitä löytöjä ja mihin hintaan! Täällä päin kaikissa olisi ollut kyllä triplat hinnoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näin edullisia löytöjä aina tee. Mutta kiva kun edes joskus.

   Poista
 3. Tosi hyviä löytöjä! Mulle tulee etenkin omista vaatelöydöistä hyvä mieli, kun niitä ei ihan joka tai edes joka toisella kirpparikierroksella löydy. Lautaset olivat kyllä tosi edulliset. Saakohan kaupasta edes yhtä Arcticaa tuolla hinnalla. Mun täytyy katsastaa äidin astiastot, sillä saattoi tuota sarjaa olla.

  Nyt ehdittäisiin mennä hyvin joku päivä viikolla yhdessäkin kirpparikierrokselle, kun säkin olet kotona. Mun pitää vaan ottaa tuo pienin mukaan, mutta rusinapaketilla tyttö pysyy tyytyväisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arctican leipälautanen taitaa maksaa kaupassa 10e/kpl. Joten 2e oli käytetystä oikein sopiva hinta. Kerran jätin välin kun käytetyistä pyydettiin 6e/kpl. Laitan sulle viestiä!

   Poista
 4. "Kaappiin kätkee kauneimmat astiat...." laulaa Tuure Kilpeläinen, lempparini, kappaleessaan. Eli oikeassa olet, mitä niitä kauniita astioita kaapissa säilyttelee, käyttöön vain kun käyttöesineitä ovat. Mekko on myös tosi sievä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on sievä, kaupassa en ole sellaista nähnytkään. Astioiden kauneudesta nauttii parhaiten kun ne on käytössä :)

   Poista
 5. Hienoja löytöjä teit, mekko on kyllä kivan näköinen!

  VastaaPoista
 6. Mekko kelpaisi itsellenikin! Tosi kiva! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)