lauantai 3. elokuuta 2013

Kuva-arvoitus

Kissanpennut Pipsa, Pepsi ja Viiru ovat kadonneet kotipesästä. Tarkka löytää pennut keskeltä sota-armeijaa leikkihuoneen puolelta.
 Pipsa, väriltään kilppari on herkkä ja vähän arka pentu. Mieluummin katselee ensin sivusta ennen leikkiin osallistumista. Ulkonäöltään maailman suloisin kissaneiti. Turkki on pehmeä kuin silkki.
 Viiru on kaunis harmaaraitainen pentu, myös harkitsevainen luonteeltaan. Sukupuolesta en ole ihan varma, luulen vielä tytöksi.
 Pentueen rohkein on Pepsi. Tämän katin kun ottaa syliinsä, niin siinä retkottaa täysin rentona. Utelias kuin mikä eikä säikähdä ihan vähästä. Imurikin enemmän kiinnostaa kuin pelottaa. Tätäkin kaunotarta veikkaan tytöksi.
 Pennuille aukeni täysin uusi maailma kun tekivät retken leikki-huoneeseen jonka pojat ovat valloittaneet armeijalleen. Siellä on sulassa sovussa Lego Star Wars alukset, muut Star Warsit ja muoviset sotilaat panssarivaunuineen. Tuon valkoisen vanhempaa aikakautta olevan Lego Star Wars aluksen löysin kirpparilta keväällä muutamalla eurolla. Kaikki osatkin oli tallessa ja pojat tykkäsi kun kokoelmiin tuli taas yksi alus.
 Sotaleikkien jälkeen maistui uni yhden aluksen ja nukenrattaiden välissä jossa oli juuri kolmen pennun mentävä kolo.
On ne joka kerta yhtä suloisia!

14 kommenttia:

 1. Voi että mitä pieniä söpöläisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nyt "parhaimmillaan" ennen kuin alkavat tosissaan liikkua ja riehua.

   Poista
 2. Kyllä ovat taas ihania! Iines osaa pyöräyttää sitten kauniita pienokaisia :-)
  Ihastuin kaikkiin... on kiva leikkiä ajatusleikkiä, että minkä ottaisin (ja mistä Musti ja Ransu tykkäisivät, pikkusiskosta varmaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin osaa, vähän kyllä epäiltiin olisiko harmaalla eri isä kun ei aiemmissa pentueissa ole ollut harmaita. Se menehtynytkin pentu oli kauniin harmaaraidallinen, ja nämä harmaat syntyivät vikana. No, eipä sillä ole merkitystä, söpöjä ovat.

   Nolottaa myöntää, että tällä kertaa sukupuolen arpominen on vaikeaa, näyttäisi että kaikki kolme on tyttöjä, mutta varma en ole. Minä olen vähän miettinyt, että jos Viiru jäisi meille.

   Poista
 3. Voi, kun ne on suloisia!
  Tuo sukupuolen arpominen tuo omat lapsuusmuistot mieleen: meillä oli harmaa kotikissa, joka aikoinaan sai nimen Joonas, mutta Joonas osoittautuikin tytöksi, koska pyöräytti pennut aikuiseksi vartuttuaan. Nimi vaihtui sen myötä Jolloksi!

  VastaaPoista
 4. Voi noita söpötyksiä. Meidän (mun) on kyllä saatava kissa tänne talolle sitten kun ollaan muutettu. Mulla on ollut melkein koko elämäni kissa taloudessa ihan lapsesta alkaen, mutta viimevuosina meillä ei ole kissakaveria ollut.

  Ensi vuonna sitten..

  VastaaPoista
 5. Suloisia pentuja kaikki! Meillä oli keväällä 5 kissanpentua, yksi jäi meille hiiren metästykseen.

  VastaaPoista
 6. Ihaniaihaniaiahniaihania palleroita!

  VastaaPoista
 7. Ihania!

  Tuo armeija oli varmaankin voimaton kissatrion edessä, tassuilla ukot nurin ja sitä rataa ;-)

  Vieläkö Kaapo muuten on teillä?


  VastaaPoista
 8. Eih, en ehkä kestä tätä kattikuumetta enää kauaa :D

  VastaaPoista
 9. Voi että nämä sun kissapostaukset on ihan omaa luokkaansa. En edes ole kissaihminen, mutta tuollaiset maailman ihanimmat lutupallerot ottaisin heti tänne!!!

  VastaaPoista
 10. Ihania!! <3 Kilpparin värisen haluaisin itse jos kissanpentua olisin ottamssa... Meillä ollut 2xharmaaraidallsia (molemmat kadonneet), musta-valkoinen (kadonnut), punaraidallinen (joka katosi juurikin kuukausi sitten :( ) ja sitten taloudessa tällä hetkellä vaikuttavat musta leikattu kolli ja valkoinen leikattu narttu (jonka pentu se juuri kadonnut punainen kolli on/oli)....

  VastaaPoista
 11. Todennäköisesti kaikki nuo kissat on joku petoeläin vienyt..Asutaan ns. korvessa ja kissat ulkoilevat ja reissuavat paljon, joten ikävä kyllä noita menetyksiä myös tulee... :(

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)