perjantai 31. toukokuuta 2013

Siivottu sali

Tytär valitteli että blogissa on ihan liian paljon puutarhajuttuja, jotain muuta välillä, pliis, oli toive. Tässä vähän muuta, kuopuksen kaverisynttäreitä varten siivottu sali. Tosin nyt kun salin lattia on tahmainen ja sipsimuruja täynnä, niin kieltämättä tulee mieleen ajatus, että siivoukseni oli täysin turhaa. Sunnuntaiksi on siivottava uudemman kerran kun juhlitaan sukulaisten ja kummien voimin nuorimman ja vanhimman pojan synttäreitä. Osa sunnuntain tarjoiluista on kokeiluja tulevia heinäkuun rippijuhlia varten, joten sori vieraat, joudutte koekaniineiksi leipomuksilleni.
 Koivutaululle löytyi paikka nurkan hirsiseinältä. Taulun kanssa huomaa salin suuruuden ja korkeuden. Iso taulu näyttää seinällä jopa pieneltä.
 Talon ainoan eteläikkunan ovat valloittaneet pelakuut. Taimet on vihdoinkin kaikki kasvihuoneessa ja maassa. Ihan hyvä, aloin jo kyllästyä niiden hoivaamiseen sisätiloissa.
 Kynttilöitä en polta kesäisin kun talo on muutenkin turhan helteinen, mutta annan nyt olla esillä. Rippijuhliin voi sitten tulla jo muuta.
 Hups, yksi sohvatyyny jäi lattialle ja pöytäliinakin on rutussa. No, 11 lapsen juhlien jälkeen pöytäliina on pesussa ja sohvatyynyt myllätty uuteen uskoon. Kymmenen tunnin työpäivän päätteeksi kahden tunnin kemut, onneksi nämä on enää kerran vuodessa.
Ja arvatkaapa mitä tässä kuvassa on Kaapo-koiran lisäksi.
Ihan oikein näitte, siinä on Samsungin smart TV. Vanhin poika voitti sen Gigantin järjestämässä lätkäveikkauksessa itselleen. Kolmen kaveruksen porukka veikkasi oikein ja arvottiin telkkarin voittajiksi. Eikä siinä kaikki, nimittäin joka poika sai ikioman telkkarin.
Eikä siinä vielä kaikki, telkkari on rikki ja menee korjaukseen ensi viikolla.
Vaikka ilmainen oli, niin pitäähän sen toimia.


8 kommenttia:

 1. Hih, onpa sinulla tutunnäköinen senkki! Itse perin samanlaisen tädiltäni ja se seisoo tuvassamme arvokkaana vanhuksena, mutta ah, niin suloisen kauniina.
  Teillä on oikein ihanan näköinen koti. Hyvää juhlaviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan senkkejä! Niitä ei voi ikinä olla liikaa :))

   Poista
 2. teillä on kyllä aivan ihana tuo sali <3

  VastaaPoista
 3. Komea on sali, tuo senkki on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkki on ihana ja sisllä on pieni tarinakin. Sen myi ns. kympin riveillä lehdessä eräs vanha herra. Oli jäänyt leskeksi ja edessä oli muutto pieneen asuntoon. Raskain mielin vanha herra mietti mitä myy ja mistä saavat hyvän kodin. Senkki sitten päätyi meille, ja sai hyvän kodin :)

   Poista
 4. Teillä on sellainen minun mieleeni oleva sisustus, voisin vain istua ja ihailla :) en niinkään välitä uudesta ja kiillotetusta vaan juuri tuollaisesta tunnelmallisesta ja vanhaa huokuvasta, elämää nähneestä, tarinoita kertovasta...kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhaa sen olla pitää :) Jos olisin varakkaampi, vaihtaisin salin ruokapöydänkin johonkin vanhaan pöytäryhmään. Nyt on tyytyminen tuohon uudemåaan.

   Poista

Kiitos kommenteista :)