perjantai 17. toukokuuta 2013

Kassialman pakaasit

Ihan en kehtaisi lähteä näillä varusteilla muille kuin taimiostoksille Viroon. Vai mitäs pidätte kassialman pakaasityylistä? Jokaisen kassin sisällä on tukeva muovilaatikko, ja ruudullisen kassin sisällä on kolme muuta kassia ja laatikkoa. Eiköhän näillä pärjää? Tukevat  olutkärryt löysin vintiltä. Miten sitä onkaan fiksu kun säästää kaikenlaista romua jos joskus tarvitsee. Ja vielä fiksumpi oli se joka kärryt on joskus hankkinut. Ei tiennytkään, että päätyvät puutarhaharrastajan kouriin.
 Vielä pitää laittaa hiukset, miettiä matkapuvusto (kumisaappaat ja sadetakki??), syödä jotain, tehdä miehen toivoma lista siitä kuka lapsi pitää olla missäkin viikonloppuna ja mihin kellonaikaan, ripustaa pyykkiä, nuuskutella kissanpentuja ja hurauttaa matkabussin starttipisteelle. Kiirehän minulle ei tule koskaan.
Onpahan pientä jännityksen poikastakin vatsassa. Bussimatka ihan vieraiden ihmisten kanssa, ja hotellimajoitus tuiki tuntemattoman matkaseuran kanssa. Ihan eka kerta minulle, mutta luulen, että lauantaina olen montaa uutta tuttavuutta rikkaampi. Ja toivottavasti myös uusia taimia rikkaampi. Lompakon varakkuudesta on siinä kohtaa turha puhua mitään. Täältä tullaan kukkamarkkinat!

5 kommenttia:

 1. Oi että! Hauskaa matkaa!
  Kyllä tuollaisilla matkoilla aina syntyy uusia kivoja tuttavuuksia, samanhenkistä porukkaa kun on :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa puutarhamatkaan. Toivottavasti saat mieluista seuraa ja mahtavan taimisaaliin.

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa reissua!
  On kyllä tosi antoisaakin olla ihan uudessa porukassa, kun on saman henkistä väkee. Itse menin kerran "ummikkona" yhden keskustelupalstan kevätkarkeloihin ja kyllä oli mukava viikonloppu tuiki tuntemattomien seurassa :)

  VastaaPoista
 4. :))) Sähän oot kuin Kristoffer Taxfree, jos Putousta seurasit!!

  Tuskin maltan odottaa, että näen saaliin. Esittelemään sitten vaan vikkelään.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)