maanantai 16. huhtikuuta 2012

Uutta leikkihuoneeseen

Joskus asiat tapahtuu kovin hitaasti. Ostin hoitolapsia ja nukkeja varten kirpparilta nukensängyn. Osto tapahtui jo viime vuoden puolella, ellei peräti jo viime syksynä. Sänky nökötti huoneen nurkassa ja nuket siinä, mutta petivaatteita siihen ei ollut. Yhdet kankaat oli kaivettu esiin ompelemista varten, mutta intoa ei ollut.

Kevätaurinko teki taas kummia, ja nyt on ompelukone sauhunnut uutta saumaa pölyt palaen. Nukensänky sai patjan ja muut vermeet alta aikayksikön kun tartuin toimeen. Ideakin muuttui hieman alkuperäisestä. Värikkään ja räväkän tilalle tuli yksiväristä ja hillittyä.
 Kaikki tarvikkeet löytyivät omien kaappien uumenista. Ja jäi sitä tarviketta vielä ylikin...
 Enpä ollut ainut joka sai jotain aikaiseksi. Olen töitteni aloittamisesta alkaen pyytänyt miestäni laittamaan koukkuja leikkihuoneen seinään kasseja ja roolivaatteita varten. Nyt seinään ilmestyi kolme vanhaa rautakoukkua.
 Ja heti tuli koukut tavaraa täyteen. Alin kuva sitä leikkihuoneen todellista elämää, ylempi se tilanne mistä minä tykkäisin.
Eipä muuta kuin leikin iloa!

p.s Tuo keskimmäinen vaate koukuissa on äitini yöpaita 60-luvulta. Lasten mielestä se on oiva prinsessan mekko!

4 kommenttia:

 1. Mä olen viimeinkin aloittanut sen isoäidinneliöpeiton nukeille, kohta saavat kelliä uuden peiton alla. Siis kohta jos innostus virkkuuseen pysyy yllä ;)

  VastaaPoista
 2. Kikka: Nukenpeitosta minäkin aloittaisin :)

  VastaaPoista
 3. Hip hei, onpas kivat ja suloiset! Täälläkin ompelupörriäinen puraisi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana punkka nukeilla:) Meillä on Hildan nukeilla ihania petivaatteita, mutta monesti ne on vaan rytyssä jossain kaapissa tai lelukopassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)