lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sorruin heti

On mukava saada omia nurkkia tyhjäksi, viedä ja raahata tavaraa kirpparille ja saada siitä ehkä rahaakin. Tuo viimeinen voi kyllä tätä menoa jäädä vain haaveeksi. Tänään alkoi kahden viikon kirpparisavotta ja heti löytyi kotiinpäin tuotavaa. Toisaalta, kuka nyt voisi vastustella ehjää Festivo-kynttilänjalkaa joka maksoi 5e.
 Yläkuvan tuoli oli samassa pussissa näiden hevosten kanssa. Kaikki kolme esinettä maksoi yhteensä 1e. Ja voitte kuvitella, että taas minua vietiin kuin pässiä narussa. Ei muuta kuin pussi koriin ja kassan kautta kotiin. Kyllähän sitä aina mahtuu nurkkiin muutama uusi sisustusesine...
 Hevoset ovat jonkun itsetekemät, siis todennäköisesti käsin veistetyt. Tuoli taitaa olla saman tekijän käsialaa, sillä maali vaikuttaa samalta kuin hevosissa. Ja onhan ne kauniit.
Sitä en kyllä tiedä vielä mitä näillä esineillä teen, tai minne ne tässä talossa päätyy, mutta eiköhän se vielä aukene. Kynttilänjalka on yksinään vähän hassu, mutta saahan sille kaupasta seuraa jos se vaikuttaa liian yksiniseltä. Festivot kun kuuluu ihan ehdottomasti laittaa esille ryhmänä.

17 kommenttia:

 1. Minä sain Äidiltä noita erimittaisia Fesitvoita, kauniitahan ne on! Ihanat hepat...

  VastaaPoista
 2. Mari: Hups! Äidillänihän taitaa olla Festivoita. Jos antaisinkin tuon yksinäisen äidille lahjaksi! Enpä yhtään muistanut niitä ennen kommenttiasi :))

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä, todellakin. Jos noille hepoille ja tuolille joskus mietit kohtaloksi kirpparia, niin kirpparoi ne mulle. Tosi ihanat.

  Festivon olisin minäkin tuohon rahaan kotiuttanut, vaikka juurikin tuota kokoa mulla on jo kaksi. Eri korkuisia olisi kiva löytää.

  Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Hyvät löydöt! Se on vaan niin hassua kuinka maku muuttuu, ennen inhosin noita kynttilänjalkoja ja nyt tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. Tuija: Kirpparoidaan ne sitten sulle kun kyllästyn niihin :)) Mukavaa viikonloppua sinnekin.

  pirko: Minulla ne liittyy olennaisesti lapsuuden muistoihin. Niitä tuntui olevan joka kodissa, nyt voisin jo harkita niitä omaankin kotiin. Eli vähän sama tilanne kuin sinulla.

  VastaaPoista
 6. Nuo hepat ovat Taalanmaanhevosia, ruotsalaisia perinne-esineitä. Itsekin metsästin pitkään, sitten löysin kirpparilta kuluneen 4 eurolla. Uutena jos jostain löytää niin hinta 30 ylöspäin :o

  VastaaPoista
 7. Voi mikä löytö tuo kynttilänjalka.. ja tuohon hintaan. Itseltäni puuttuu juuri tuo korkeus. Olen kyllä samaa mieltä että yksinään ne näyttävät hölmöiltä, mutta 5 erikorkuista näyttää jo aika kivalta "sisustusasetelmalta"

  VastaaPoista
 8. noi hepat on pentikiltä..

  VastaaPoista
 9. Vihreänä kateudesta luin tuon kynttilänjalan hinnan...itselläni niitä on muutama ja mieli tekisi lisää, mutta täällä ei niitä tuohon hintaan saa...:)

  VastaaPoista
 10. Mahtavat kirppislöydöt....olisin itse napannut, jos olisin ollut apajilla;)

  VastaaPoista
 11. Minä viehätyin tuohon pieneen tuoliin, tosi söpö. Hyvät löydöt.
  Munkin äidillä on Festivoita koko sarja.

  VastaaPoista
 12. Hyviä löytöjä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 13. Valmistetaanko Festivoita vielä? Minullakin ne kuuluvat ehdottomasti lapsuuden maisemiin, silloin niitä oli joka kodissa, meilläkin eri korkuisina. Kauniita ovat, todella!

  tv Leena

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Taalainmaan hevoset on kalliita uutena. En tiedä onko omat heppani ihan niitä, mutta tykkään niistä kovasti, eikä hinta tosiaan ollut paha :))

  Tellihani: Oli se hyvä löytö, ja taidan kyllä antaa sen äidille lahjaksi, tuskin löytyy kavereita tuolle yhtä edullisesti.

  Anonyymi: Kiitos, siis kiinalaisen käsin väsäämät :DD

  Irmastiina: Jep, yleensä hinta on kaksinumeroinen.

  MaMMeli: Ihan joka kerta ei tee näin kivoja löytöjä :))

  tarutikki: Minäkin rakastuin ensin tuoliin! Mutta on nuo hepatkin kivat.

  anonyymi: :))

  Leena: Kyllä festivoita valmistetaan vielä/taas. Iittala myy nettikaupassaankin. Tuon kokoinen näyttää maksavan uutena 35e!

  VastaaPoista
 15. Ah, festivo ihan uskomattoman halvalla!! Mä ostin kanssa viime syksynä pari 8e kipale ja pidin kyllä aivan loistolöytönä!

  Mitä siemeniä sie kerran kaupittelit? Vieläkö niitä voisi saada??? *sormet syyhyy kamalasti kasvatuspuuhiin*

  Tuus kurkkiin tonne uuteen blogiini: siellä saa kommentoida kielestä huolimatta suomeksi!!!

  -Leena

  VastaaPoista
 16. Leena: Kiitos kutsusta, kävinkin jo kurkkimassa mutta en tainnut kommentoida. Mulla olisi niitä kehäkukan ja ruiskukan siemeniä, niitä ei kyllä tarvitse esikasvattaa, sen kun heittää siemenet maahan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)