sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tipuset arvottu ja rokkopäivitys

Tipuset arvonta on tehty muun perheen suosiollisella avustuksella.
Osallistujia oli 39kpl ja heistä mies valitsi voittajaksi kommentin numero 17. jonka jätti Tanja.

Kassit menivät seuraaville nimimerkeille:
Minna
Tiina K-P
Juhannusruusu

Laittakaahan mahdollisimman pian yhteystietonne sivupalkissa näkyvään sähköpostiini niin saan laittaa postia tulemaan.

Tässä muutaman viikon sisään on sadellut taas tunnustuksia. Olen erityisen huono laittamaan niitä eteenpäin, saatikka sitten tänne blogiin. Tälläkin kertaa kävi niin, että sain vain toisen tunnustuksen kuvan siirtymään.
Tumpelo mikä tumpelo.
Sumilta sain tämän tunnustuksen:

Tämä piti laittaa eteenpäin blogeihin joissa on alle 200 lukijaa. Noudatan kuitenkin taas piintyneitä tapojani ja jätän tämän jakamatta, kun on liikkunut jo niin monessa blogissa joita luen. Toinen tunnustus tuli Paulalta, Arkiporinaa -blogista. Sieltä en valitettavasti saanut kuvaa tähän, joten jätän tämänkin eteenpäin laittamisen väliin. Olisin kyllä tiennyt parikin kivaa sohvanvaltaajablogia jonne tunnustus olisi voinut mennä.

Täällä alkaa olla kuopuksen vesirokko ohi. Poika selvisi aika vähällä, päivän kuumeella ja kohtuullisella näpytyksellä. Ekaluokkalainen olikin sitten enemmän kipeä, voitti näppy-kisan (juu, sellainenkin käytiin) ihan selvästi ja oli pari päivää aika naattina. Mutta nytpähän on sairastettu, molemmat tänään jo sen verta vetreinä että virpominenkin tuli hoidettua. Kohokohta oli käydä virpomassa sisko joka ei asu enää kotona. Ajatelkaa mikä etulyönti kavereihin kun voi käydä virpomassa siskonkin!

Huomenna ajattelin natista teille nykyajan tuotteiden laadusta.
Neljä reklamaatiota neljän viikon sisään alkaa koetella hermoja!

3 kommenttia:

 1. Näppykisa :-D
  Hyvä että tuli sairastettua. Ja virvottuakin! Mukavaa sunnuntai-iltaa reklamaatiopostauksia odotellessa ;-)

  VastaaPoista
 2. Onni suosi, kiitos!

  Meilläkin sairastettiin vesirokko helmi-maaliskuun vaihteessa. Eskarilainen pääsi helpommalla ja tokaluokkalainen joutui kärsimään enemmän näpyistä. Saa nähdä kuinka kauan arpien paraneminen kestää, vai jääkö pysyviä muistoja.

  Vähälumisempaa kevättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)