lauantai 31. heinäkuuta 2010

Postia Mini-Bodenilta

Harvoin hehkuttelen ihan kunnolla lastenvaatteita. Vaan näitä voi kehua. Jännitti meneekö tilaukseni nappiin, mutta menihän se. Tässäpä pyykkinarulla kuopukselle tilatut vaatteet. Kouluun menevälle tuli samanlainen satsi. Musta paita on Prismasta -50%. Se lähti mukaan paidassa olevien ritareiden vuoksi. Meillä kun on nyt Playmobilen ritarit kuuminta hottia.


Örkkiyökkäri on aivan ihana. No on tuo raidallinenkin. Just hyvä slim-malli ja ihanan pehmeää, mutta silti napakkaa trikoota.

Farkuista taidan tykätä kaikkein eniten. Kerrankin farkut joiden kangas mukavan pehmeää, mutta silti on farkkua. Säädettävä vyötärö ja kapeampi malli. Ei kuitenkaan liian kapea pillifarkku.


Pojat eivät itse ole vielä nähneet uusia vaatteitaan kuin kuvassa. Menivät torstaina mummolaan ja tulevat vasta huomenna kotiin. Meillä ei ole täällä kuin 12-vuotias seuranamme ja voi että on hiljaista :D

9 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä vaatteita olet tilannut, varmasti myös mukavia päälle:) Nuo blaymobilet olivat omien poikieni suosikit monta vuotta. Niillä leikittiin kavereiden kanssa monet tunnit mitä ihmeellisempiä seikkailuja, voi ikävä niitä aikoja<3

    VastaaPoista
  2. Ihana yökkäri!

    Nauttikaa hiljaisuudesta!

    VastaaPoista
  3. nuo örkkiyökkärit on niiin söpöset!!!

    VastaaPoista
  4. Örkkiyökkäri on suloinen. Meillä on ollut nyt kesän käytössä kahdet Bodenin shortsipyjamat ja ovat pysyneet tosi hyvässä kunnossa ahkerasta käytöstä huolimatta.
    Ja Bodenin housut pysyvät meillä jalassa:)

    PS. nyt vasta luin vanhempia tekstejäsi ja sulla on muuten tosi kaunis hymy! Ja sen takin voisin ottaa itsellenikin, mutta varmaan ei mahtuisi tän vauvaröllön päälle:)

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita! Mulla on kyllä niin jäänyt lastenvaatteet ostamatta. Pitää alkaa ryhdistäytyä, kun kohtahan alkaa koulu ja hoitokin. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. MaMMeli, Vekarus ja malla: Kiitos, kuopus kyllä sanoin tänään örkkiyökkäristään, että ei tykkää. On kuulemma kämänen :D Luulen mielipiteen muuttuvan kun isoveli laittaa omansa päälleen.

    Katri: Kiitos! Kyllä se takki menis sullekin jos minäkin saan röllykkäni sen sisään :)

    Mari: Miten ne koulut tuntuu alkavan joka syksy aikaisemmin ja aikaisemmin. Ollaan itsekin vielä ihan kesätunnelmissa. Nämä vaatteet tilasin jo kesäkuussa :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja!
    Mä en tilannut tänä kesänä Bodenilta yhtään mitään. Enkä taida tilata syksylläkään. Saas nähdä miten hyvin saan pidettyä itseni kurissa...

    VastaaPoista
  8. Kivoja on!

    Ja onnea hääpäivän johdosta!

    VastaaPoista
  9. Anrinko: Elämäni eka tilaus Bodenilta :)

    Nina: Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)