keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Unikamu

Kuopuksemme on ainut lapsistamme joka on nukkunut vieressä. Nyt suurin osa öistä menee omassa sängyssä, mutta välillä pitää päästä äidin ja isän viereen. Tässä yhtenä iltana minulla jäi puhtaiden lakanoiden laitto vasta nukkumaan menoon, mikä on näin kesäisin aika myöhään. Näppäränä poikana kuopus toi sänkyymme mukanaan omat petivaatteet. Tyynyt on lainassa veljen sängystä, peitto ja unikaverit on omasta sängystä. Näin ihana näky odotti kun menin niitä lakanoita laittamaan. Kesäkuumalla ollaan vaan oltu julmia ja kannettu kuopus takaisin omaan sänkyynsä. Muutenkin on hiki ja kuuma, niin uni tulee paremmin ilman kolmatta pyörää. Parina viime yönä on tosin ollut makkarissa enää +24 astetta lämmintä. Kuumalta se silti tuntuu kun talvisin on vain +16-17 astetta.

7 kommenttia:

 1. Suloinen näky:) Meidän neljästä lapsesta kolme tuli aina viereen pienenä ja sekös oli monelle ihmetyksen aihe, meille ei:) Enää ei tule kukaan viereen, paitsi murkku joskus jos on oikein kipeä. Toki muistan, että välillä oli niska puuduksissa ja hiki, mutta se vaiva kannatti;)

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihana, meillä esikoinen kohta 5v saapuu joka yö siinä 3-5 välillä meidän väliin nukkumaan koira mukanaan, siis pehmolelukoira. :) Sillon pahimman helteen aikaan minäkin kannoin omaan sänkyyn.

  VastaaPoista
 3. MaMMeli: Kyllä mekin on nautittu kun ei muut lapset tykänneet nukkua vieressä. Kuopus vielä oikein painautuu selkää vasten :)

  Pieni lintu: Kuopus tulee yleensä ilman pehmojaan, mutta nyt oli kelvannut kaikki kolme mukaan. Ihana tuhina vain kuului :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen nukkuja:)
  Me ei tarvittaisi kuin yksi makuuhuone näiden pienempien kanssa, Niklas ei enää nuku välissä vaan sängyn vieressä patjalla (nukkui meidän välissä vielä puoli vuotta sitten) ja Lila sitten omassa sängyssään meidän huoneessa.
  Toiseksi vanhin tuli vielä kouluikäisenä (noin 10 v asti) meidän sänkyyn aamuyöllä, joten jos tuon Niklaksen saisi ennen armeijaan opetettua omaan sänkyyn nukkumaan:) ja unikaverina pojalla on Lurppa-koira, ilman sitä ei voi nukkua.

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen pikku nukkuja :)

  VastaaPoista
 6. Ihana unikaveri!

  Vai on teilläkin majaa rakenneltu, niin meilläkin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)