keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lapsille

Alennusmyynneissä kiertely jäi mun osalta tänä kesänä aika vähille. Tarvetta ei kovin kummoiseen ole. Kaksi nuorinta sai muutaman paidan ja ison kasan sukkia syksyksi. Kuopus sai Popilta tuon raidallisen hupparin. Koko on 110/116cm ja on muuten todella pientä kokoa. Joten toivottavasti mahtuu edes syksyn.
Muumilakanoiden kanssa meinasi käydä köpelösti. Nämä harmaat oli aina loppu kun kävin niitä kampanjaan osallistuneista K-kaupoista kysymässä. Ihan koko maakuntaa ei viitsinyt parin pussilakanan takia kierrellä. Lopulta kävi niin, että heitin merkitkin roskiin kun lunastusaikakin loppui. Sitten tietysti sisko ilmoitti, että nyt niitä on heidän kaupassaan. Tästä yhdestä jäi merkit uupumaan, mutta ystävällinen kauppias myi sen samaan hintaan kuin muutkin. Nyt on kahdella nuorimmalla omat muumilakanat. Sellaisethan kuuluu tietysti jokaisen suomalaisen lapsen perusvarustukseen.

Muutakin pientä on matkalla maailmalta kotiin. Olen uskaltanut tilata netistä lasten vaatteita. Toivottavasti osuu koot kohdalleen kun oli lähes ensikertalainen asialla. Eilisen sähköpostin mukaan ovat meillä 10 päivän sisään ja sitten saatte kuvia ainakin makeista pyjamista.

2 kommenttia:

  1. Kouluvaatteita pitäisi ruveta jo katselemaan, mutta eihän näin lämpimällä sellainen huvita :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on niin hautova ilma, että edes pyykit ei kuiva narulla! Nyt kunnon ukkosta niin eiköhän raikastu:) Ihania ostoksia olet tehnyt:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)