maanantai 14. lokakuuta 2013

Hamsterina Ikeassa

Ei mulla mitään tärkeää asiaa Ikeaan ollut, mutta tulihan ostettua kerralla talven kynttilät. Meillä kuluu vähiten tuikkuja ja eniten kruunukynttilöitä. Siinä välissä menee jokunen pöytäkynttilä. Ja oman kokemukseni mukaan, Ikean kynttilät ovat laatuhinta-suhteeltaan kaikkein parhaita.
 50:n kappaleen paketti kruunukynttilöitä maksaa Ikeassa kymmenisen euroa. Sata kappaletta ostin, mutta tuskin ihan riittävät kevääseen saakka.
 Tuikkuvarastot eivät tarvinneet tällä kertaa täydennystä vaikka täysi purkki olisi ehkä kivemman näköinen. Käytetään jo kotona olevat ensin pois.
 Salin ruokapöydälle ostin kolme bling bling lautasta ja kolmen kynttilän setin. Näissä ei ole tuoksua (mikä on toivottavaa), väri on kauniin rustiikkinen. Värivaihtoehtoja oli muitakin.
 Raaskinko edes polttaa?
 Ikeassa välähti mieleeni, että kohta on taas aika muistaa opettajia pienellä lahjalla. Onneksi ruotsalainen tavaratalo tarjosi idean poikineen. Tällä kertaa ostin hillotölkin jonka täytän kynttilällä tai karkeilla. Tai miksei vaikka oman maan luomumansikoista tehdyllä hillolla?
 Eikä tuleva joulukaan unohtunut vaikka Ikean jouluosasto olikin hienoinen pettymys. Ostin nyt kuitenkin kuuseen muutaman lasipallon lisää. Tuleva mummin mussukka hajoittaa näitä kuitenkin joten on hyvä olla varapalloja hajonneiden tilalle.
Siskon tytölle ostettiin tarjouksessa ollut leikkikeittiö. Ihan hiivittävä hinku olisi aukoa paketit ja kasata keittiö. Vaan eikös toisaalta se olisi mukavampi viedä lahjaksi valmiiksi kasattuna? Ja koeleikittynä?

14 kommenttia:

 1. Aargh, jouluosasto :-D Joko se nyt alkoi, aika, jolloin kaupassakäynti on yhtä joulua. Siltä on niin vaikea välttyä, joutuu raivaamaan tiensä lukemattomien jouluosastojen läpi päästäkseen ostamaan esim. varalamppuja.
  terv. joulunegatiivi
  Mutta kauniit on pöytäkynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpakaupassa näin jo rivin joulukalentereitakin :D tuntuu että joulu tunkeutuu syksyn reviirille vuosi vuodelta aiemmin.

   Poista
 2. Ikeasta mäkin hamstraan kynttilöitä. :) Noi kruunukynttilät on laadukkaita ja edullisia, niitä tulee ostettua aina toi sata kerralla. Jaa on siellä jouluosastokin jo, täytyypä tutustua kun seuraavan kerran käy "kylillä". :D Ihanat noi rustiikkiset kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluosastolla oli täysi hulina, onneksi ainut mun juttu oli nuo pallot, meillä on joka vuosi kuusenkoristeet valkoista, hopeaa ja sinistä.

   Ikean kruunukynttilät päihittää monta muuta merkkiä ihan kirkkaasti laadullaan.

   Poista
 3. Ikeaan on moni mennyt ostamaan vain jotain tiettyä ja on tullut kassillinen tavaraa mukanaan pois ;) aina löytyy jotain kivaa ja ihanaa! Kivalta näyttää kynttilät ja muut, ihana tunnelma, joulua odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli selkeä lista mitä pitää ostaa, kuten kynttilöitä, pillejä, paistinpannu ja pari muuta juttua. Kuumasti kassahihnalla oli paljon muuta ohi ostoslistan :D

   Poista
  2. Siis kummasti, ei kuumasti :D

   Poista
 4. minä just tänään sitä päivittelin, että syksy ei saa enää olla vain syksy vaan se jää jalkoihin hurjaa vauhtia työntyvälle joululle :( kyllä ennen oli hyvä kun joulun myynnit alkoi marraskuun lopulla...oi niitä aikoja :)
  mutta kynttilät on kauniita ja kiitos!! hyvästä opelahjaideasta..taidan kyllä kopsata, meilläkun näitä lahjusteltavia opeja, avustajia, terapeutteja ymym on todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kopsata ihan vapaasti, ajattelin että tuo on open helppo laittaa kiertoon jos ei satu tykkäämään :), minusta on kiva muistaa jollain pienellä, töitä tekevät meidän poikien kanssa.

   Poista
 5. Aivan ihana idea antaa keittiö koottuna :) Tässä kun on melkoisen yliannostuksen saanut Ikean koottavista kaapeista ym, voisi ollakin piristävää saada jotain valmiina. On muuten pakko kertoa, että tänään on nähty ensimmäiset jouluvalot (siniset). Joten kohta se kai sitten jo on :)
  terkuin Sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! Viikonloppuna kasataan ja neitonen saakoot lahjansa jo vähän etukäteen kun tullaan sinne. Tilpehöörit saapuu vasta jouluksi.

   Poista
 6. Kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa ;D Syksy on ihana

  VastaaPoista
 7. meillä mene ulko-kynttilöitä valtavasti,sisällä kun ei raskita polttaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)