sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vuh vuh!

Voi minkä lauman löysin tänään kirpparilta. Vähän sekalainen sakki, mutta luulen että kummityttöni huolii nämä haukkujat Schleich-eläintensä joukkoon. Vitosen maksaneessa pussissa oli näin monta hännänheiluttajaa,
 ja niiden lisäksi harmaavalkoinen kissa sekä poni.
 Kissa taitaa olla rotua maatiainen, koirien epäilisin olevan vasemmalta oikealle Jack Russelin terrieri, Husky, musta Labradorinnoutaja, Saksanpaimenkoira, ja oisko tuo viimeinen Tanskandogi? Poni on vanhempaa mallia oleva Shetlanninponi. Korjatkaa jos tunnistin väärin.
 Sleisch-eläimet ovat niin aidon oloisia, että tekisi mieli itsekin leikkiä näillä. Vaan menkööt uuteen kotiin kummitytölle joka rakastaa niin aitoja kuin näitä näköisiään eläimiä.
Osaisikohan kummitäti rakentaa muutamassa päivässä koirille aitauksen ja pari koirankoppia. Hyviä ideoita sellaisen tekemiseen otetaan vastaan.

3 kommenttia:

 1. Tiedän ainakin yhden ikionnellisen tytön, kun tämän satsin saa :) Juuri tänään huokaili, mistähän saisi "sleissejä" lisää (niinkun niitä ei jo olisi!)
  t.Sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti jo vähän kaivella tarvikkeita esiin koiratarhaa varten ja luulen sen valmistuvan ennen vierailuamme, pitäähän koirilla olla oma koti.

   Poista
 2. nää on kyllä suloisia otuksia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)