keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kummitäti vähän askarteli

Onneksi on viikon loma. Muutoin ei aika riittäisi verhojen kirjailuun, ja pienimuotoiseen askarteluun. Askartelulla oli vielä hivenen kiire, huomenna lähden siskon luo ja koiratarhan/tallin piti olla siihen mennessä valmis. Tiukille meni, eikä ilman ongelmia selvitty. Vihreä maali ei tahdo kuivua millään? Onko kellään vinkkiä miten se saataisiin pikapikaa kuivaksi? Maali on ihan ehtaa Miranolia, mutta sitä oli viimeksi käytetty muutama vuosi sitten.

Koiratarhasta tuli yhdistetty tarha ja talli. Ihan siksi, että luulen kummitytön arvostavan eniten tällaista yhdistelmää.
 Materiaalit on kaikki omasta takaa, paitsi aidan tolpat jotka sain verhokankaiden kaupanpäällisiksi. Kaikki osat on liimattu puuliimalla tai kuumaliimalla. Pohja ja talli on ohutta vaneria, aitalaudat kahvitikkuja, portti vanha listan pätkä ja valkoiset kyltit lääkärin puuspatuloita (onko niillä joku virallinen nimi?).
 Portin yläosaan ja tallirakennuksen päälle tein kyltit johon kummityttö voi itse kirjoittaa tallinsa ja sen asukkaiden nimet. Asukkaita tulee mukana useita, eli kaikki sunnuntaina kirpparilta löytämäni Schleichit.
Ai niin, auttoi se kummisetä vähän ja sahasi vaneriosat minulle valmiiksi. Ettei mene kaikki kunnia tallin tekemisestä minun piikkiini.

7 kommenttia:

 1. Varmasti mieluinen kummitytölle :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! OLet kyllä näppärä käsistäsi!

  VastaaPoista
 3. Puuspatula = lastain, spatula, spaatteli (tietää kertoa Tohtori.fi lääketieteen sanasto)
  Eri lääkärit ja eri puolilla Suomea käytetään vähän eri nimitystä. Ja pienoismallien tekijäillä on kaiketi vielä omat lempinimet näille. Mutta hyvin ymmärretään mitä teit ja mistä :) Ja HIENON teit!

  VastaaPoista
 4. Varmasti kummilapsi ilahtuu! Mukavaa syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Superhieno :)
  T. Undine

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)