lauantai 4. syyskuuta 2010

Lämmiketta Prismasta

Toissapäiväiseltä Prisman reissulta löysin pienemmille pojille talven fleece-takit. Kaikki vanhat olivat käyneet pieniksi, samoin kuopuksen villahaalari. Uutta villaista en enää ajatellut ostaa vaan nyt siirrytään fleecekauteen. Nämä vihreät jäi mieleen jo mainoslehtisestä. Oli jäänyt muillakin sillä takkeja oli enää muutama jäljellä. Eikä ihme. Hinta 8,95e ja takit vaikutti hyviltä. Taskut, pehmustettu vetoketjun pääkin. Resoreista en ihan tykännyt, mutta tuohon hintaan ei voi valittaa. Kuopuksella koko 110cm ja ekaluokkalaisella 128cm. Housut jätin vielä pohdintaan.

Kuvassa pojat ovat jo univermeissä, takkien sovitus tapahtui juuri ennen nukkumaanmenoa. Kuopuksen mörköpyjama on ehdoton suosikki. Nappiostos Minibodenilta. Se valitaan aina päälle kun on kaapissa puhtaana. Toisen sijan saa Popin "Kaapo"pyjama joka on ekaluokkalaisen päällä. Housut ovat raidalliset ja paidassa on koiran kuvia. Pysynyt pesusta pesuun todella hyvänä.

Remonttirintamalta ei kuulu mitään kovin uutta. Mies tekee töissä pitkää päivää joten arkipäivisin remontti seisoo. Viikonlopun tavoitteena on saada tuvan lattialankut paikoilleen. Sitten on vuorossa katon kunnostus. Onneksi mies lupasi hoitaa sen ettei minun tarvitse keikkua siellä katonrajassa. Kattolankuista otetaan vanhat rakoja peittäneet teipit pois. Väleihin tungetaan pellavaa, ehkä kittiäkin ja sitten vaan uusi maali päälle. Toivottavasti tulee hyvä eikä vintin eristeet rapise kyökissä häärääjien niskaan.

Rauhallista lauantaita!

11 kommenttia:

  1. Myös täällä Oulussa on nuo Cirafin fleecet näyttäneet tekevän hyvin kauppansa, olivat jo "lähikaupastamme" miltei loppu. Itse ostin tytöilleni saman sarjan fleecehousuja. Hinta/laatusuhde oli minunkin mielestäni hyvä. Housuilla oli hintaa 4,95e. Väreina niissäkin pirtsakka vihreä ja fuksia.

    VastaaPoista
  2. Suvi: No mulle varmaan käy housujen kanssa niin, että kun päätänkin ostaa niin ei ole enää jäljellä. Täytyy varmaan lähteä heti huomenna Prismaan :)

    VastaaPoista
  3. Mä juuri siivosin omien poikien kaapeista pois pieneksi jääneitä vaatteita, 122-128 ja joitakin 134 kokoisia. Shortseja ja farkkuja lähinnä. Yksiin shortseihin oli jopa jäänyt laput paikoilleen, eivät olleet ehtineet käyttöön asti, kun joistakin tulee vaan niitä lemppareita ja sitten ne on aina päällä.

    Tuli mieleen kun sun pojat oliis aika sopivan kokoisia, jos mä laitan sulle paketin tulemaan, siis ihan vaan lähetän, saat katsoa onko mitään, mitä haluaisit ottaa käyttöön. Juuri itse harmittelin, kun monta kivaa veljesvaatetta on jäänyt pieneksi.

    VastaaPoista
  4. Tuolla hinnalla minäkin hiplailin niitä pitkään. Mutta kun ei oikeesti oo nyt tarvetta ja jos jemmaan ostan, niin säilytystila loppuu. Mutta eihän sitä toisaalta vielä pie mennä vannomaan.

    VastaaPoista
  5. Olikohan nuissa fleeceissä kokoja pidemmällekin? Kaipaisin pojalle fleeceä koossa 140 cm...Nicky&Nellyssä olisi,puoleen hintaankin vielä...silti 14,95. Ihan perusperusfleece takin alla pidettäväksi.
    Nuo olisivat kivan värisiä:)

    VastaaPoista
  6. Tarleena: No mielelläni otan ja toki maksankin :) Laita sähköpostia niin ollaan yhteydessä, 122cm alkaa olla meillä jo pientä.

    Minttu: Meilläkin on se jemmatila aika pientä, joskus harmittaa ettei kovin voi ostella varastoon. Joskus taas ei :D

    Niinu: Suurin koko oli 128cm. Isommalle pojalle on taidettu ostaa H&M:n fleece, voi olla kyllä jo pieni. Tuon isomman pojan vaatteet on aina eniten hunnigolla kun äiti ei enää häärää vaatekaapillaan yhtä tiuhaan kuin nuorempien. Eli poika hoitaa kaappinsa itse :)

    VastaaPoista
  7. Mä katson ne läpi huomenissa ja laitan sulle meiliä. Olen tähän asti vaan vienyt aina lähetyskirpparille, mutta viimeksi alkoivat valkkaamaan siellä mitä ottavat, ja en oikein ilahtunut siitä. Ilmaiseksi ihmiset lahjoittaa tavaraa, ja nämä mokomat valkkaa...Tai tämä yksi ihminen.

    Ollaan yhteydessä.

    VastaaPoista
  8. Sama fleecetakki ja housut nappasin meille pari viikkoa sitten. Ihanat ja laadukkaan oloiset hintaansa nähden. :)
    Täällä meni muuten lähes kaikki vajaassa viikossa! En ehtinyt saada housuja enää 128cm Oliverille.

    VastaaPoista
  9. Pyyhkästiin Prismassa vauhdilla fleecetangon ohi. Sen verran, että ehdin hiplata materiaalia.Juuri tuo vihreä näytti hyvältä väriltä kun oli 2 tankoa päällekkäin.

    Housut olivat aivan ilmaiset. Kun en muistanut kaapissa olevien takkien värejä niin en ottanut housjakaan matkaan. Nyt ne lienevät kaikki jo ostettu.

    Niin ja tuttu kaappikin kuvassa.

    VastaaPoista
  10. Tarleena: No johan on kumma ettei tavara kelpaa. Laita postia kun olet käynty vaatteet läpi.

    Mia: Mua oikeastaan jo harmittaa etten ottanut housujakin. Onneksi Lahdessa on kaksi Prismaa jos olisi vielä kokoja jäljellä :)

    tyttötiimi: On muuten tosi hyvät kaapit ja hintansa väärtit. Me saatiin nuo vielä hyvällä alennuksella poistonurkasta kun niissä oli pienet naarmut. Naarmuja tulee meilläkin ihan taatusti :)

    VastaaPoista
  11. Telepatiaa!!! Katsoin kuvastosta ihan samoja vaatteita, siihen haalariin ihastuin täysillä. Olisi tosi näpppärä vetäistä ulkohaalarin alle!Väri oli ihana kuvassa ja näyttää tosi hyvältä poikiesi ylläkin. Ei auta,ei auta, Prisma kutsuu;-);-)

    Mukavaa viikkoa ja tsemppiä!!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)