tiistai 21. syyskuuta 2010

Anna hyvän kiertää.

Tässä arjen ja lasten elämän pyörityksessä taitaa joskus unohtua ystävät ja muut lähimmäiset. Ajoittain ihan siihen asti, että poden asiasta huonoa omaatuntoa. Miten vähällä sitä loppupelissä pystyykään toista ilahduttamaan, sitä vain jotenkin sokeutuu asialle ja puuskuttaa vaan tätä omaa polkuaan eteenpäin.

 Pienikin sysäys laittaa kuitenkin liikkeelle.Minua ilahdutettiin blogini kautta. Meille kotiutui Tarleenalta iso laatikollinen poikien vaatetta. Tai olihan näistä sovittu jotain, mutta yhtäkkiä olikin paketti postissa. Iloinen yllätys kun vaatteiden lomasta löytyi vielä holistille levyllinen suklaata kera ihanan kirjeen. Vaatteista riitti vaihtokaupassa kiitos ja lupaus laittaa hyvä kiertämään.
(kuvassa laatikon housu&shortsisatoa)
Samana päivänä kun hain paketin postista kävi vielä niin, että yhtäkkiä ovellamme on eräs T ja kysyy otanko kaksi muovikassillista poikien vaatteita. No otinhan minä lupauksella laittaa ne eteenpäin jotka eivät meille käy.

Hyvä on nyt laitettu kiertämään ja huono omatuntoni on selätetty. Postia on lähtenyt vähän sinne ja tänne, ja osalle vaatteista on jo kyselty uutta kotia. Kiirettä en pidä sillä yleensä kun ei hätiköi, tulee  elämässä eteen juuri se kohta missä on hyvä laittaa hyvän kiertoon.

Laitahan sinäkin hyvä kiertämään. Pienestä asiasta voi olla suuri ilo!


9 kommenttia:

 1. teidän meille kierrättämä sammakko on ihan mimosan suosikki!
  joka ilta käydään sille kertomassa päivän jutut ja moikkaillaan muutenkin päivän mittaan! :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kun muilla riittää noita ihania tuttavia ja ystäviä, jotka pystyvät lasten vaatteita kierrättämään.

  Meillä niitä ei ole :(

  VastaaPoista
 3. Hanna: Ihana kuulla että siitä oli iloa! Onneksi muistin sellaisen lojuvan kylppärin kaapin kätköissä :)

  Hantta: Ihan lähipiirissäni ei ole mahdollisuutta kovinkaan paljoa kierrättää lasten vaatteita. Esim. siskon lapset ovat niin samankokoisia omien kanssa ettei oikein mikään kierrä. Mutta joskus ja jotain, saa aikaan hyvää mieltä puolin ja toisin :)

  VastaaPoista
 4. Juuri sain eräältä ystäväkltä ison pinon vaatetta ja minullakin olisi vaatetta jota laittasisin pois! Millaista Hantta tarviisit?

  VastaaPoista
 5. Mä kierrätin juuri kaverin pojalle meidän pojan vanhoja vaatteita ja loput vein paikallisen seurakunnan pitämälle kirppikselle. Kierrätys kunniaan! =)

  VastaaPoista
 6. minä kierrätän yleensä aina poikien vaatteet sukulais/tuttavien lapsille ja meille on kans saatu tutun pojan vanhoja vaatteita. aika vähän tulee mitään uutena osteltua. omat vanhat kiertää kaverille ja johonkin srk:n kirpparille :)

  VastaaPoista
 7. Miten ihanaa puuhaa siellä suunnalla on ilmassa. Pienet asiat muuttuvat helposti isoiksi iloisiksi asioiksi, mistä on hyvä mieli pitkään :)

  Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 8. Meillä on myös parin ystävän kanssa tehty lainavaihtoa vaatteista ja lisäksi minä olen saanut työkaveriltani lainaan heidän lastensa vaatteita valtavat määrät sitä vastaan, että säilytän meillä isompiakin kokoja odottamassa lasten kasvua. Ihan mahtava juttu.

  VastaaPoista
 9. Tuo on parasta!!! IHanaa, että vielä tänä päivänäkin muistetaan ilahduttaa näillä yksinkertaisilla jutuilla. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)