sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Hupsista heijaa!

Neljä päivää ja kolme yötä menee aika nopeasti. Etenkin kun on Ms-liiton järjestämällä perhekurssilla Vantaalla hotelli Flamingossa. Paikkaa tuntemattomille voin kertoa, että yhteydessä on myös kylpylä ja iso ostoskeskus Jumbo. Nyt on vatsa on pinkeänä ruuasta ja pää ähkynä tiedosta.
Hotellin ikkunamaisemat oli vähän erilaiset kuin omat kotimaisemat.

Vapaa-ajalla kengät suuntasivat ihan väkisin ostoksille. Tällä kertaa potin korjasi kuopus.
Name It:n myymälästä löytyi talveksi haalari. Väri musta, ei teipattuja saumoja mutta jotain kosteudenkestävyyttä lupailtiin. Mihinkään täyteen vedenpitävyyteen ei ole kuopuksen kohdalla edes tarvetta, sillä pihamme mutaisuuden takia märällä säällä pidetään kurahousuja. Pakkasilla niille ei taas ole tarvetta. Haalarin koko on 104cm. Olisin ottanut kokoa suuremman jos olisi ollut, mutta eiköhän tämä mene ainakin alkutalven. Heijastimiakin löytyy ihan kivasti. Hinta oli vaivaiset 39,95e.
Housuista tuntuu olevan aina pulaa. Sammarit on samaisesta Name It:n myymälästä ja alemmat housut Zarasta. Onneksi kyseistä kauppaa ei Lahdesta löydy, se olisi lompakon lopullinen turmio.
Alkuperäinen suunnitelma oli ottaa läppäri kurssille mukaan ja postailla teille hotellihuoneesta. Asia ei ollutkaan ihan niin iisipiisi juttu kun hotellissa ei ollut maksutonta internettiä. Ja minähän en siitä maksa.
 Joten saitte lomaa jaaritteluista ja minä jouduin pitämään muutaman päivän näppini irti näppäimistöltä.
Vaan nyt entinen meno jatkuu kunhan ensin olen kahlaillut muiden blogit läpi.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ja hintakin sopiva! Siis tuossa haalarissa.

  Mukavaa viikkoa sinne kanssa!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköinen haalari, niin ihanan musta!

  Etkä mitään puhunut, että olet tulossa? Mä olisin voinut tulla sun kanssa Zaraan hengailemaan;) Paitsi etten ollut itse maisemissa, mutta noin periaatteessa. Olitko yksin vai oliko perhe mukana?

  VastaaPoista
 3. Niin, tuossahan luki, että perhekurssi...

  VastaaPoista
 4. Hyvän ostoksen teit. :) Meillä ollut parina talvena tuollainen NameIt ja ihan täysin vedenpitävä on ollut (käytetty siis näissä länsirannikon todella märissä keleissä). Viime talvena oli Kuopuksella oli Ticket, se sopi pakkastalveen paremmin kuin ehkä vähän ohuempi NameIt.

  VastaaPoista
 5. Mari A.: Hinta oli kyllä harvinaisen sopiva :), siis haalarissa.
  Nina: Olimme kokoonpanolla puoli perhettä :) Kyllä mulla kävi ajatus mielessä, että jos johonkin blogituttuun törmään. Vaan en törmännyt, tietääkseni.
  Nora: Kiitos. Kovin paksu tuo ei tosiaan ole, mutta jos ens talvena ei olisi niitä hirmupakkasia. Kuopus muutenkin tarvitsee aika vähän mitään villaa tai vastaavaa alle.

  VastaaPoista
 6. Haalari näyttää mukavalta ja varmasti kokokin on hyvä:)Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 7. Flamingo on kyllä kiva paikka, kylpylöineen ja muine viihdepläjäyksineen. Toivottavasti teillä oli siistiä ja onnistunutta myös siellä kylpylän puolella? Meidän viime käynnistämme on jo pari kuukautta mutta kyllä alkoi jo aika "serenamaista" meininkiä olla näkyvissä..toivottavasti tuo paikka kuitenkin pysyisi siistinä, meidän pojat kyllä tykkää kovinkin siellä käynneistä;-)

  Name it:n laadusta on mullakin sekä huonoja että pari hyvää kokemusta-olisi kiva kuulla miten teidän haalari palvelee jahka se talvi nyt sitten tulee?

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Onko teidän perheessä jollain ms-tauti? anteeksi uteluni, ei tarvitse vastata.
  Ms-tauti kiinnostaa vaan niin kovasti kun minun suvussani sitä on kolmella henkilöllä ja kovasti kaikki pohtivat, että kulkeeko jotenkin kuitenkin geeniperimässä.

  VastaaPoista
 9. No kyllä ootkin löytäny edullisesti hyvännäkösen haalarin! Ja kivoja housujakin. Tuo Zara on kyllä paha.. siellä ois niin paljon ihania juttuja! Tosin, siellä se mitotus on hiukan erilainen, mutta tottuuhan tuohonkin. :)

  Kivaa, kun olette päässeet taas hiukan "reissuun". :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 10. Toi haalari on ihana! Mun pitäis kans tehdä lapsille talvivaate hankintoja... Hmm.

  VastaaPoista
 11. Täällä sitä hiljaisuutta ihmeteltiinkin :-)

  VastaaPoista
 12. Vai lomaa jaarittelusta. ;D Kiva täällä on aina käydä kurkkimassa, joten jatka vaan "jaaritteluja".

  VastaaPoista
 13. Ei täällä jaaritteluista ole tietoakaan, ihan kunnon asiaa vaan...

  Monet ovat kehuneet tuota Flamingoa...hmmm...ehkä joskus sinne voisikin mennä...

  Tuli muuten mieleen että tuota Name It`in haalaria myy ainakin Linus&Lotta nettikauppa...

  VastaaPoista
 14. MaMMeli: Ainakin poika tykkäsi :)

  Aamunkukka: Meillä on tosi vähän kylpyläkokemusta, mutta kyllä tuolla aika ruuhka oli kun lauantai-iltana mentiin. Seittemältä hiljeni ja sitten oli oikein mukavaa. Lupaan raportoida haalarin toimivuudesta. Ainakin nyt kaikki käytössä olleet sisävaatteet on osoittautuneet hyviksi. Ei ole paidan menneet pesussa miksikään.

  Anonyymi: Saa udella, meidän perheessä kyseistä sairautta sairastaa tytär. Sairauteen on tietty geneettinen alttius, mutta sen voi saada vaikka suvussa ei olis kellään. Sitä ei luokitella perinnölliseksi sairaudeksi koska sen voi saada kuka tahansa. Ms-liitolla on muuten hyvät nettisivut jossa paljo tietoa aiheesta.
  Päivi: Onneksi Zaran valikoimasta iso osa on sellaisia joista äiti tykkää mutta pojat ei. Kummasti hillitsee ostohaluja :)
  Nyt onkin reissattu pitkän ajan kiintiö kun peräti kaksi viikonloppua on oltu reissussa :D
  Jospa nyt vois keskittyä remonttiinkin.

  Mari: Mäkin ihastuin heti haalariin. Katsotaan sitten miten toimii käytännössä :)

  VastaaPoista
 15. Vekarus: Pieni tauko tekee hyvää :D

  Sissi: Kiitos :)

  Mi-Ma: Kyllähän tuolla kävisi. Iskä vois olla vaikka lasten kanssa kylpylässä ja äiti shoppailemassa :D

  VastaaPoista
 16. Mä sain just viime viikolla Linus&Lotan paketin josta tuli Nooalle jus toi haalari:)
  Vaikuttaa ihan yes puvulta, katotaan miten kestää käytössä...
  Uskoisin olevan hintansa väärti:)

  Hyvää Tätä Viikkoa!

  VastaaPoista
 17. Hyvän näköinen eikä pahanhintainen haalari. Ninaa komppaan, olisit ees vähän vinkannut, niin olisin vaikka tullut sinne Jumboon kuikuilemaan:)

  VastaaPoista
 18. Annu: Vertaillaan kokemuksia sitten talven mittaan :)

  Katri: Seuraavalla kerralla lupaan vinkata! Nyt en uskaltanut kun en tiennyt kuinka tiukat aikataulut on ja missä kohdassa jää aikaa pyörähtää Jumbon puolella. Aika myöhään illasta vasta ehdittiinkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)