perjantai 10. syyskuuta 2010

Kalmisto laajenee

No eilen se yksi gerbiileistämme sitten kuoli ja tänään minä kuopuksen kera hautasin mustavalkoisen karvapalleromme. Pihaltamme löytyy näille viheriäisemmille niityille lähteneille eläimille ihan oma paikkansa. Ennestään siellä on kissamme Lenny ja toinen gerbiili. Kuopus halusi haudalle lilan sulan ja paperin johon kirjoitti, täällä on Laku. Paperi kiinnitettiin paikoilleen kahdella tikulla. Olihan tämä taas surullista, mutta onneksi tästä ei nyt seurannut sentään mitään maansurua.
Olen ollut tällä viikolla vähän saamaton. Tai on ollut ihan oikea aika pulakin. Vaan nyt korjaan asian ja kiitän Maria tunnustuksesta. Kiitos!
Tunnustukseen piti liittää kolme itselle tärkeää ja rakasta asiaa sekä kuva.
Minun kolme rakasta on  perhe, koti ja oma puutarha.
Kuvaksi saatte tänä aamuna nappaistun otoksen. Siinä minulle kaksi rakasta poikaa ja kissa katsoo aamun lastenohjelmia.
Tunnustusta en laita eteenpäin vaikka tämän moni blogi ansaitseekin. Taitaa vaan olla kiertänyt jo kaikissa lukemissani blogeissa.
Lukijoilleni toivotan mukavaa ja rauhallista viikonloppua. Meille on tiedossa jotain ekstrakivaa, mutta siitä myöhemmin lisää.

12 kommenttia:

 1. Teillä onkin samat puuhat ollut kuin meillä. alkuviikosta 2 gerbiiliämme piikitettiin vanhuuden ja hajurauhaskasvaimen vuoksi. yhteensä tänä vuonna on 4 meijän gerbiiliä mennyt paremmille purumaille, vielä on 3 vanhusta jäljellä.

  Meillä kun tätä eläinlaumaa on riittänyt ja kuolo niitä niittänyt. 11 gerbiiliä oli parhaimmillaan. Ollaan niin gerbiili rakkaita ettei osata olla ilman niitä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Liisa: Harmillista :( Miten tuo hajurauhaskasvain oirehtii? Meille jäi vielä kaksi gerbiiliä, mutta minusta tuntuu ettei toinen niistä ole oikein kunnossa sekään. Sitten on varmaan piikkiä edessä sillä eihän sitä yhtä voi jättää yksin elelemään.

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska kuva, kun kissakin katsoo mukana! Pojat niin suloisen unenpöpperöisen näköisiä.

  Ihanaa viikonloppua teillekkin!

  VastaaPoista
 5. Surullinen asia tuo eläimestä luopuminen. Meillä on myös oma ns. kalmisto pihassa. Siellä lepää rakas koiramme ja kissamme sekä kultainen tammamammani.

  Ja tosiaan tuo kuva on hauska, missä kissakin näyttäisi olevan kiinnostunut tv:n katselusta:).

  Mukavaa viikonloppua!

  -Anni-

  VastaaPoista
 6. Hih,kissa tuossa kuvassa on ihan yliveto! :DD

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli tuosta mieleen, kun mun ystävän hamsteri kuoli meidän ollessa eka-tokaluokkalaisia. Me pidettiin hautajaiset lähimetsässä. Hämärä muistikuva, että oltaisi luettu raamattua, mutta joku virsi ainakin veisattiin :D Se hamsteri pääsi ainakin herran huomaan, heh

  VastaaPoista
 8. Hajurauhanenhan on siellä mahassa, jolla gerbiili merkkaa joka paikkaa, hankaa mahaa alustaa vasten, niin siihen kasvaa kasvain, se suurenee ja vuotaa verta. Gerbiili heikkenee vähitellen ja voimat vähenee,voi kyllä elää ihan pitkäänkin... tosin nuorilta sen kasvaimen voi leikkauttaa, mutta vanhoilta yli 3 vuotiailta ei kannata enää leikkauttaa. Naaraille ei tule tätä kasvainta, vaan se on useinkin urosten vitsaus.

  VastaaPoista
 9. No, meillä kyllä on elellyt yksi gerbiili yksin jo toista vuotta omassa terraariossaan, kun se tappeli kaveriensa kanssa, niin erotettiin, ja hyvin on yksin pärjännyt, ei ole mitään ongelmaa.

  VastaaPoista
 10. Mukavaa viikonloppua teillekin! Jäänkin oikein jännityksellä odottelemaan tuota ekstrakivaa... :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 11. Heippa!
  Mulla olis ollut yksi kysymys Dysfasiaan liittyen. Saatteko te muuten tukea Kelalta? Jos niin, paljonko ja mitä siihen hakemukseen tarvittiin?
  Äsken hoksasin että sellainenkin olisi ehkä mahdollista hakea. Ei kukaan ole osannut neuvoa että pitäisi tukea hakea.
  Voit laittaa mailia anrinko@hotmail.cm

  VastaaPoista
 12. Hyvää ja leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)