torstai 16. syyskuuta 2010

Vähään tyytyväinen

Tässä jos vielä joskus tarvitsisi lähteä miesmarkkinoille, niin itseään voisi mainostaa vähään tyytyväisenä. Ainakin silitysraudan osalta. Vanha rikkinäistä höyryrautaa olen sietänyt ja sietänyt. Odotellut ja odotellut sen lopullista hajoamista. Kun sitä päivää ei kuulunut, ostin täysin tapojeni vastaisesti tilalle uuden vaikka vanhaa voisi vielä käyttää. Eihän siinä toimi höyryt ja pissiikin alleen, mutta kyllä se silittää.  Mitään hienonhienoa silityskeskusta ei meille tullut, ihan vaan tavisrauta Prisman peltihyllystä. Tuossa lempikaupassani oli jotkut tarjouspäivät, liekö remontin syytä vai täysien varastojen. Tälle raudalle jäi hintaa 29,90e. Ei paha. No nyt sitten  joku tietää kertoa saman raudan maksavan naapuriliikkeessä vain 19,90e. Kun kerran en vaivautunut kiertelemään ja vertailemaan. Että pysykööt kuitenkin hiljaa.
Pitää kyllä tunnustaa etten ole vielä testaillut rautaa. Vain ihastellut sitä kodinhoitohuoneen pöydällä. Sopii niin hyvin muutenkin huoneen siniharmaisiin sävyihin.
Tämä vaimo on tyytyväinen.

4 kommenttia:

 1. Meillä ei ole käytetty höyryrautaa pahemmin höyryrautana vuosikausiin, vaan suihkupullolla on suihkittu tarvittaessa, mutta voisi ehkä silittäminen maistua paremmin, jos olisi uusi rauta :-)

  Nimim. Mitään ei silitetä ellei ole aivan pakko.

  VastaaPoista
 2. Hih, hyvä että olet tyytyväinen. :D

  Mun on pitänyt ainakin jo vuoden ajan ostaa silityslautaan uusi päällinen. En vaan saa aikaiseksi, kun tuo vanhakin välttää. Sitäpaitsi silitän niin harvoin, että tuntuis turhalta ostaa uutta päällistä. Seliseli, mut näin on. :)

  VastaaPoista
 3. Se on ihan sama mitä se maksaa naapurissa, sinä sait bonukset =) =)

  VastaaPoista
 4. Heh, minulla on joku ikivanha silitysrauta joka ruikkii vettä millon sattuu ja on kyllä muutenkin aikansa elänyt. Että pitäisköhän minunkin suunata sinne Prismaan? ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)