perjantai 2. joulukuuta 2016

Kaupanpäällis-vinkki

Suomi täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi olen jo pitkällä suunnittelussa tehdä aitan museoon ihan oma Suomi 100 vuotta-näyttely. Aiheeseen liittyvää materiaali on löytynyt nurkista kiitettävän paljon.

Mutta muuallakin varaudutaan tulevaan juhlavuoteen. Eilen kuulin kollegalta koulutusillassa että leivinpaperia ostaessa sai kaupan päälle Suomi-piparkakkumuotin. Ja minäkin tietysti innostuin asiasta.
 Sagan kampanjassa sai kuvan muottipakkauksen kaupan päälle kun osti kaksi omavalintaista tuotetta. Ei voinut tällainen muottihamsteri kieltäytyä tarjouksesta. Sitä paitsi leivinpaperia kuluu meillä paljon. Kaupanpäällisiin en kovin usein haksahda mutta jos kyseessä on sellainen tuote mitä ostan muutenkin ja ylimääräiselle tuotteelle on käyttöä niin olisihan se hullua jättää tarjous käyttämättä.
Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, kunhan kerron asian teidänkin iloksenne ja tulevan juhlavuoden kunniaksi. Itsenäinen ja vapaa maa on juhlittava asia joka vuosi.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, taidan kokeilla jo tänä vuonna kun teen seuraavan piparkakkutaikinan.

   Poista
 2. Kiva, itsenäisyyspäivään aiheeltaan niin hyvin sopiva muotti.
  Minä tein eilen Paraisten piparitaikinan ja nyt laitan jouluista musiikkia soimaan ja lähden leipomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole koskaan kokeillut Paraisten taikinaa, omani on perusversio Kotiruoka-kirjasta. Leipominen on mukavaa puuhaa.

   Poista
 3. Pitäiskö ostaa leivinpaperia. Saispa jotakin kongreettista käteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)