lauantai 13. syyskuuta 2014

Tehopäivä

Tehty 4 purkkia maailman parasta päärynähilloa, keitetty maijallinen mehua, tehty päivän ruoka, viety yksi ja sama lapsi kaksi kertaa kaverisynttäreille. On rapsuteltu yksi kynnys maaleista, hiottu ja maalattu. On ihasteltu legorakennelmia, pesty koneellinen pyykkiä, käyty kaupassa ja tankkaamassa, tyhjennetty ja täytetty tiskikone ja taas vähän maalattu.  No mitä se mies sitten teki? Kiinnitti kattolistat paikoilleen, töpötteli vaimon sotkemat seinämaalit piiloon, irroitti yhden oven karmeineen, ja laittoi toisen oven tilalle. Sovitteli karmilistat vanhoista listoista ja teki muutaman paikkapalan kapeamman oven takia. Varsinainen tehopäivä molemmilla.


Huomenna jatketaan. On luvassa ainakin yhdet synttärit (lahja on vielä ostamatta), maalausta, listojen paikoilleen sovittelua ja vielä vähän maalausta. Siis kaikkea mukavaa.

10 kommenttia:

 1. Komea ovi. Kuulostaa tehokkaalta ja kivalta päivältä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on komea, ja se karmon kynnys. Se vasta on komea, just sellainen ajan pieksemä johon jalat on kuluttaneet kymmenten vuosien aikana omat uransa.

   Poista
 2. Hieno ovi! Olette kyllä ahkeria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joskus on tällaisia tehokkuuden puuskia :)

   Poista
 3. No huhhuh! Sun päivääs on annettu jostain syystä enemmän tunteja kun meidän muiden, ei tuo muulla selity. Ja se päärynähillo :) voi jos joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, tein kaikkea limittäin ja lomittain melkein kellon kanssa. Päärynähillo oli helppo, suorin päärynät, pilkoin ja laitoin vaniljatangon kanssa kattilaan vesitilkka seuranaan. Keitin pehmeiksi, perään hillosokeri ja taas keitin. Ja niin oli hillo valmista.

   Poista
 4. Tehopäivä todellakin ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään on oltu melkein yhtä tehokkaita!

   Poista
 5. Ihana toi ovi! Eikö tule mieletön olo tuollaisesta tehopäivästä. Joskus niitä sattuu omallekin kohdalle ja tuntuu siltä, että samana päivänä pystyy tekemään ihan mitä vaan. Ja reipas olo säilyy. Mulla ei tosin valitettavasti sellaista päivää ole ollut vähään aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on ihana, ja sen myötä on entistä kovempi hinku vaihtaa muutkin ovet kaltaisekseen. Ihmettelen suuresti missä oli mun tehopäivät kesälomalla. Ehkä helle vei, silloin en saanut yhtään mitään aikaiseksi!

   Poista

Kiitos kommenteista :)