tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tyssäys

Eteisen remontti on edennyt hyvin rauhallista tahtia. Lattia on eristetty ja paperoitu, osa lankuistakin on jo kunnostettu. Sitten vain tuli nämä helteet ja tauko. Ymmärrän miestä. Lankkujen putsaus tällä helteellä ei ole mitään herkkua. Eikä sitä ihmeitä jaksa pitkän työpäivän jälkeen.
 Tapettikuosi on valittu, mutta ei tilattu. Pitää vielä laskea tarvitaanko 2 vai 3 rullaa. Kunhan lankut on paikoillaan alan rapsuttaa maalia puolipaneleista, tai ainakin testaan homman. Todennäköisesti ne on maalattava.
Maalausta kaipaa myös eteiseen tuleva kaappi. Sen värisävy pitäisi päättää. Pari ovea pitäisi kunnostaa ja vaihtaa eteiseen jne. Hommia vielä riittää, mutta nyt odottelen viileämpiä säitä. Eteiseen tulevat tuolit taidan kuitenkin kunnostaa jo tällä viikolla, löysin sopivan verhoilukankaan omasta kaapista joten työhän pääsee heti.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Tutulta näyttäviä vaiheita. Työpäivän jälkeen ja näillä helteillä minkään tekeminen syö miestä että naista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppaus ei ole nyt yhtään pahitteeksi. Kunhan on muutakin asiaa kaupunkiin niin taidan hakea maalia kaappia varten. Jostain on aloitettava, ja maalauksen voi onneksi tehdä navetan viileydessä!

   Poista
 2. Ihanat hellekelit! Nautitaan niistä ja rempataan sitten kun vettä vihmoo taivaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kun oli inspis niin pikkasen piti ryhtyä hiomapuuhiin. Rannallekaan kun ei päästy :)

   Poista
 3. Mies on ollut talon alla viileässä kaivamassa nyt helteellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon alla on viileää, toinen viileä paikka on navetan alakerta. Siellä viihtyisi nyt vaikka kuinka.

   Poista
 4. Helteellä ei kannata liikaa rehkiä, viileitä ilmoja on Suomessa ihan riittämiin sitä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei rehkitä, muutenkin lomalla pitää ottaa rennosti :)

   Poista

Kiitos kommenteista :)