keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tapetoitu purkki

Ei tässä talossa olla kokonaan unohdettu sisustusteemaa vaikka sen aiheen postauksia on kovin harvoin. Kirppareita sisustamista silmällä pitäen kiertelisin enemmänkin, mutta arkisin en työajan takia pääse, ja viikonloppuisin en aina raaski lähteä Lahteen jonne on meiltä matkaa kymmeniä kilometrejä. Lähemmiltä kirppareilta olen tehnyt niin harvoin löytöjä, että en enää edes käy niillä. Ja kun koti on sisustettu lähes sataprosenttisesti kierrätetyllä tavaralla, aion jatkaa tulevaisuudessa samaa tyyliä.

Tällä kertaa tarvikkeet eivät tulleet kirpparilta, vaan äitini kätköistä ja työn myötä. Äitini sai ystävältään pinon vanhoja tapetin jäämiä jotka sitten kulkeutuivat minulle. Äidinmaidonkorvikepurkki tyhjeni joskus aikoja sitten ja päätin sen siistinä metallipurkkina säästää.
 Sakset, viivotin, ja kuumaliimaa ja pian oli valmista.
 Tuvassa on uusi kynäpurkki.
Jugend on lähellä sydäntäni, joten valitsin purkkiin jugend-aiheisen tapetin. Sinertävä sävy ei ihan sovi tupaan, mutta purkki on ihan toisella seinällä kuin tuvan oma jugend-tapetti niin riitelevää efektiä ei synny. Ja minusta tuo kuvio nyt vaan oli niin kaunis. että oli valinta numero yksi purkin kylkeen. Huolisin samaa tapettia kodin seinällekin jos sitä jostain saisi.

8 kommenttia:

 1. Ihana tapetti tuo. Tosi näpsäkästi tehty kynäpurkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän kaunista tapettia, väritkin vielä kauniit. Osa tapettipaloista oli melko ärtsyjä, voi olla vaikea löytää niille käyttöä.

   Poista
 2. No jestas, melkoisen hieno tuunaus! Kätevän ja nopean näköistä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki oli tehty muutamassa minuutissa! Harmi ettei niitä ole minulla enempää. Hyviä purkkeja ilman teräviä reunoja.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, taita vain olla aidosti vanhaa eikä uustuotantoa. Joten lisää ei saa.

   Poista

Kiitos kommenteista :)