perjantai 23. marraskuuta 2012

Vastamyrkkyä harmaalle

Ruokakaupan kukkavalikoimaan oli tullut vaaleanpunainen joululisä, amaryllis. Ja koska kukat, ja etenkin vaaleanpunaiset toimivat harmaan (sään) kanssa, nappasin yhden mukaani. Hinta oli aika suolainen yhdeksi kukaksi, mutta kerran täällä vaan eletään.


 Jos olen oikein kiltisti, niin toisikohan joulupukki sellaisen yhden kukan maljakon minulle lahjaksi?
 Tarvetta on.

13 kommenttia:

 1. Amarylliksen kukka on niin komea, että kyllä sen hankkiminen kannattaa. Eikö se ole aika kestäväkin leikkokukka, tosin niihin en ole juurikaan perehtynyt.

  VastaaPoista
 2. Amarylliksen kukka on niin komea, että kyllä sen hankkiminen kannattaa. Eikö se ole aika kestäväkin leikkokukka, tosin niihin en ole juurikaan perehtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika kestävä ja tuo vaaleanpunainen on todella kaunis.

   Poista
 3. Amaryllis on ihana!! Jo pari viikkoa sitten nappasin kukkakaupasta bileviemiseksi yhden valkoisen amarylliksen, mutta itselleni en ole vielä ostanut. Täytyykin seuraavaksi ostaa. Nyt mulla vaan on kestoneilikat, jotka ei lakastu koskaan :)

  Yhdenkukanmaljakko on tosi kannattava hankinta, mulla on useampi. Toimii mahtavasti myös kesällä pionin kanssa ;) Ja oikeastaan ihan kaiken yksittäisen kanssa.

  Tulis jo kesä ja pionit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen jo aiemminkin törmännyt tuohon maljakko tarpeeseeni. Joulukuussa olen menossa Ikeaan, jos muistaisin vihdoinkin ostaa enkä jätä pukin varaan.

   Tulispa kesä ja pionit!

   Poista
 4. Olen vasta viime vuosina tykästynyt amaryllikseen, aiemmin se on ollut mielestäni vähän "mummo". Tässä kun alkaa olla mummoiässä, niin mummokukkakin on ruvennut miellyttämään ;)

  Vasta luin reissupostisi. Täällä toinen höperö, joka on kantanut lahjapaperia ulkomailta, rullakaupalla :D

  Meillä teini vonkuu lontooseenlontooseen ihan jatkuvasti. Mähän en ole reissunaisia, mutta vähän olen ruvennut lämpeämään ajatukselle. Onkohan sekin mummoiän syytä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Munkin mielstä se on ihan mummo oko amaryllis, mutta nykyään miellyttää, kuten pelargonitkin jotka on vielä enemmän mummokukka.

   Teinin voisin viedä Lontooseen, pistetään sekin mummoiän piikkiin :D

   Poista
 5. Tuollainen kyllä piristäisi muakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen pieninä annoksia jo jopa jouluun sopivaa :)

   Poista
 6. Harmaansateiset terveiset Englannista!
  Lueskelin vasta tuossa matkajuttujasi, ja aika paljon olit saanut mahtumaan päiviisi, ja ihan hyvät tuliaisetkin löysit. Meillä on noita Legon tarrakirjoja, lapsi hiljeni niillä joksikin aikaa ihan kiitettävästi:) Itse en enää jaksa Hamleysillä käydä, kun se on minusta kallis. Ja aina niin täynnä porukkaa. Mutta Primark on ihan hyvä kevyemmän kukkaron vaatekauppa :)

  Joo, ja minä tuotan kaikilla tännepäin tulevilla Liptonin Yellow Label teetä ja joulupaperia, jossa on tonttuja ja muita perisuomalaisia kuvia.. että kyllä meitä löytyy joka suunnalta niitä, jotka raahaa omituista tavaraa kasseissaan!

  Mutta kiva, että oli kivaa!

  Ja kaunis kukka, meillä aina äidillä oli amaryllis tähän aikaan vuodesta.

  Iiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamleys oli kyllä aika kallis, paitsi se joulukalenteri maksoi vain 7 puntaa, täällä siitä saisi pulittaa yli 30 euroa! Primark oli kyllä mieluinen yllätys edullisuudellaan.

   Ja niin kai se on, että ruoho on aina vihreämpää aidan takana ja tuttu on tylsää. Tonttupaperit on kauniita jos niitä ei mitään saa :))

   Poista

Kiitos kommenteista :)