lauantai 29. syyskuuta 2012

Hups

Menin kaupunkiin tarkoituksena ostaa kuopukselle hanskoja eskariin. 
Okei, löysin hanskojakin, vaikkakin totesin valikoiman surkeaksi. Ihan selkeästi markkinoilla on iso rako poikien välikausisormikkaille jotka pitävät vettä ja ovat helpot pukea itse ilman aikuisen apua. 

Sivuaskel suunnitelmiin tuli poiketessa Trion Espritin myymälään.
Olen käynyt jo aiemmin hipelöimässä syksymalliston villatakkia, raaskimatta ostaa (ovh 99e).
Trion myymälässä takkia oli jäljellä kaksi kappaletta ja molemmat pienessä alessa.
Lisäksi koko myymälän tuotteista sai kanta-asiakaskortilla -20%:n alennuksen, myös jo alennetuista.
Vähän selittelyä omassa mielessä, ja nyt blogissa, mutta ostin villatakin.
Kuva heikko ja peili likainen, mutta villiksen idea näkynee kuvasta, tykkään kovasti. Yleisväri on tummanharmaa, mutta langan väri vaihtelee miltei mustanharmaan ja keskiharmaan välillä.

Että joskus kannattaa ottaa sivuaskel ja löytää haluamansa vaate kivalla alella.
Vaikka periaatteessa olen ostolakossa sillä tulossa on Lontoon matka marraskuussa.
Mutta nythän mulla on villatakki jolla kehtaan lähteä reissuun.

Tarpeeseen tuli.


11 kommenttia:

  1. Ihanaa, sulla on Lontoon matka edessä, olen positiivisesti kade :)

    Minäkin ostin itselleni vaatteita, kun olemme lähdössä paljon pienimuotoisemmin reissuun eli ihan Tukholmaan. Eipä silti, ihana paikka sekin olisi oleilla, mutta nyt on mukana katras tenavia, joten katsotaan mitä siellä tulee puuhattua. Varmaan laivamatka on se suurin elämys meidän pienille.

    VastaaPoista
  2. Pitkä viikonloppu, ei sen kummempaa tiedossa, mutta mulle eka kerta Lontoossa! Jännittää jo nyt :))

    Tukholman reissu on kiva lasten kanssa. Meillä ainakin keväällä se itse risteily ja ajo metrolla Tukholman keskustaan oli ihan riittävää elämystä. Ostoksille ei jaksanut kukaan pahemmin mennä, palattiin nopeasti takaisin laivalle ja lojuttiin laivan "kylpylässä". Lontoo onkin sitten eri juttu kun lähdemme ilman lapsia!

    VastaaPoista
  3. Villatakki on ehdottomasti tarpeeseen Lontoon syksyssä :-) Mahtavaa että sait tupla-alella juuri himoitsemasi takin! Kivan näköinen, vaikka varmaan livenä vielä kivampi, malli näyttää hyvältä mutta kuvista on aina niin vaikea nähdä... samaa tuskailen puutarhan kuvaamisen kanssa, voi kun kuvaan saisi kukkien heilumisen tuulessa ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tuurilla Lontoossa sataa vettä koko sen kolme päivää mitä siellä ollaan. Sateenvarjoa mukaan tai sitten on vain pysyteltävä Lontoon kaupoissa.
      Puutarhassa se kokonaisuuksien kuvaaminen on tosi hankalaa kun mulla niin peruskamera. Jos ottaa kuvan kauempaa, kukat on vain pieniä plänttejä ja jos kuvaa lähempaa saa kuvaan niin vähän.

      Poista
  4. Mä ymmärrän hyvin, että haksahdit ;) Ja neuleelle on ihan selkeä tarve, ainakin jos ikkunasta ulos vilkaisee.

    Lontoo kuulostaa ihanalta, voi kun pääsisi sinne taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarve on, menee ihan ulkotakista näin syksyaikaan.
      Kyselen Lontoon-vinkkejä sitten lähempänä matkaa kun tiedän tarkemmin missä on hotelli ja mitä siellä on tarkoitus tehdä. kaikki vinkit on tarpeen ensikertalaiselle!

      Poista
  5. Hieno neule, itsekin olen etsiskellyt neuletakkia mutta ei vaan löydy :( ja olet muuten hoikistunut todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Espritin takki on just sitä mitä hain. Kesällä ostin vastaavan tuulisen, mutta valkoisen puuvillaisen. Pidin sitä todella ahkerasti koko kesän.

      Ja kiitos, kiloja on tippunut vuodessa miltei 22. Nyt yritetään pitää tämä saavutettu paino eikä haittaa jos vielä pari kiloa pompsahtaisi alaspäin.

      Poista
  6. Tietenkin noin ihanat ostokset on sallittuja ..varsinkin jos ne pystyy vielä perustelemaan tarpeella ;) Hyvältä näyttää.

    Mä tein myös tilauksen, jännästi leikattu takki Blingolta. Tuloo vasta kuun puolivälissä, mutta ei hätää, tarve on vasta joulukuussa ku matkataan miehen kanssa Lontooseen :) Aion näyttää siellä sitten hyvältä uusissa tamineissa :D

    Ekaa kertaa mekin menossa sinne. Millä lennätte? Missä yövytte? Me mennään norvegianilla, yöpymisestä ei vielä tietoa. Luonnontieteellinen museo ainut must käyntipaikka, muuten fiiliksen mukaan. Mä ehdin lukea sitten teidän matkakertomusta ja napata parhaat vinkit mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä se varsinainen/täydellinen syystakki hakusessa. En omista kuin tuulitakin ja sitä en pidä kuin omassa pihassa ja ehkä lähikaupassa. Kyllä se jostain tulee vielä vastaan :))

      Lennetään Finnairilla, hotellin sainkin tietää tänään. On kai ihan keskustassa, nimensä on Cheshire Hotel. Itse en ole ollut päättämässä matkajärjestelyistä, mun kontolla on vaan roikkua mukana :D
      Jonkun museon minäkin haluaisin nähdä, muulla ei niin väliä. Tai ehkä ihan pikkasen niitä ostoksia...

      Poista
    2. Mä oon viemässä miestä yllärinä eli siis kaikki järkkäilyvastuu on mulla =/ En viä tiä mistä kannattais hotellin varata. Onneksi tässä on vielä aikaa tsekkailla :) Mä odotan ruokaa, hyvää ruokaa ilman kiirettä :D

      Poista

Kiitos kommenteista :)