torstai 27. syyskuuta 2012

Jos ei tietäisi,

niin eipä uskoisi että nämä ovat kuopuksen eskarivaatteet.


Luulen että huomenna pyörii pesukone.

Oikeesti minusta on ihana että saavat rymytä koulun pihametsässä ja muissa paikoissa vapaasti.
Vaatteet on vaatteita ja käyttöön tarkoitettuja, pesukone hoitaa kurat ja mudat pois.

12 kommenttia:

 1. Juu, meidän kolmasluokkalaisen tytön vaatteet näyttää hyvin samanlaisilta usein. Paitsi että kyseessä eivät ole ulkoiluvaatteet, vaan vaaleat trikoolegginsit ym. "Kun oli pakko mennä katsoo sissareita metsään kun kaverit näki niitä!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta valkoiset vaatteet voi helposti valkaista, leggareista en tosin tiedä kestävätkö sitä. Takki ja housut lähti kyllä puhtaaksi :))

   Poista
 2. Poikalapsen äitinä täällä alkoi väkisinkin suupielet venyä kohden korvia, niin tutunnäköisessä kunnossa vaatteet.

  On hetkiä, joilloin tuntuu ettei tää voi olla totta. Kun ne varavaatteet roikkuu narulla kuivumassa ja juuri ennen kyläänlähtöä on poika ehättänyt käydä plutaamassa toisetkin ulkovaatteensa.
  vaan elämäähän se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi tunne, "ei taas" ja sitten vaihdetaan ja kaivetana niitä varavaatteen varavaatteita...

   Poista
 3. joo, juuri tuolta kuuluu vaatteiden näyttää!

  Huomasin juuri tuosta sun edellisestä postauksesta että todella kaunis pitsiliina on teillä pöydällä! Itse olen alkanut oikein todenteolla arvostaa noita käsin virkattuja pitsejä nyt, kun iltapuhteella aloin väkertää kalastajalangasta pitsiverhoa meidän huussiin. Täytyy aloittaa vaatimattomasti huussista... sen jälkeen on lasikuistin ikkunaverhot edessä, mutta nyt siis harjoittelukappale huussiin. Hidasta, mutta todella rentouttavaa touhua se virkkaaminen on.

  tv Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluu :))

   Pöytäliina taitaa olla mummon virkkaama, tykkään siitä tosi paljon. Mummo virkkasi paljon, monta päiväpeittoa, verhoja jne. Äitinikin virkkaa, mutta minä en osaa yhtään. Hienoa kun viitsit opetella!

   Poista
 4. Tuolta näyttivät meidänkin lasten vaatteet eilisen jälkeen. Tosin minä sain asian selville vasta aamulla, kun mies haki lapset, eikä maininnut tästä. Joten hirveellä kiireellä sai kaivaa puhdasta käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin selvisi vaatteiden kunto niin myöhään etten enää viitsinyt koneeseen lykätä, eivät olisi kuivuneet aamuksi. Pistin pojan aamulla noilla kouluun vaikka äitinä pikkasen hävetti. Vaan kun ne kotipihahousut oli samassa kunnossa...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Varmaan kaivettu kilo matoja ja kieritty niiden päällä :D

   Poista

Kiitos kommenteista :)