keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hössöpää

Joko alkava dementia, tai sitten aivoni koostuu jostain pesusienen kaltaisesta hössömössöstä joka imaisee kaiken tiedon itseensä päästämättä sitä enää ulos. Aika arrrgh juttu välillä.

Ja noloa(kin) kun unohdan esimerkiksi ilmoittaa taksille ettei joku pojista tulekaan kyytiin. Ystävällinen kuski sitten ihan turhaa odottelee tien poskessa saapuuko meidän kullannuppu sinne taksiin vai ei.

Siinä syy miksi meidän tuvan ruokapöydällä on nykyään päivittäin jokin muistilappu. Taksilappu on tuossa pitsiliinalla  lähes joka päivä, sillä harrastamme nykyään curling-vanhemmuutta ja viemme (tai lähinnä mies) osan aamuista lapset itse kouluun. Mielestämme siihen on pätevä syy. Viikkoa alkaa toka- ja kahdeksasluokkalaisellamme niin että koulu alkaa klo 9:00. No sehän on loistavaa, kunnes katsoo ajan jolloin taksi tulee, ja se taas on klo 7:20. Eipä enää kuulosta kovin kohtuulliselta lähteä koulutaipaleelle miltei 2 tuntia ennen koulun alkua, ja odotella tunti koulun pihassa. Ihan kaikkien elämää helpottaaksemme toimimme tällöin itse taksina.
 Myös kaikki harvemmin muistettavat asiat on syytä muistaa, kuten eskarin perjantainen lelupäivä. Kuopus on haikallut siitä jo pitkään, onpa ollut repussa jo lelutkin valmiina odottelemassa tulevaa lelupäivää. Nyt se odotettu hetki koittaa viikkojen odottelun jälkeen.
Aivojeni höttöisestä rakenteesta huolimatta yksi ei unohdu, huomenna on minulla  vapaapäivä!

6 kommenttia:

 1. No jo on taksilla ajat! Itsekkin olen "taksilapsia" ja jos koulu alkoi 9.00 niin taksi haki 8.00, mutta koko tunti istuttiin taksin kyydissä ja koululla oltiin vasta muutamaa minuuttia vaille tasan.
  Monista kivoista leikeistä jäin paitsi kun oli pakko ehtiä taksiin jotta pääsen kotiin. Myöhemmin myös monet pahuudet jäi tekemättä samasta syystä. Lapsuuden taksimatkoja kiittelen nyt, kun työmatka on 40min suuntaansa, eikä se tunnu pahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna taksissa oli ihan inhimilliset ajat, tänä vuonna pakkaa sekoittaa palaneen kyläkoulun oppilaat jotka kaikki täytyy viedä isolle kirkolle kouluun. Pitkiä päiviä tulee pojille.

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu kanssa yksi hössöpää, joka elää muistilappujen, listojen ja puhelimen kalenterin varassa. Minua kuitenkin hieman lohduttaa se, että olen varsin hyvämuistinen verrattuna mieheeni, joka ei edes muista kirjoittaa muistilappuja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Tuo on jo paha ettei muista listaa tehdä :D

   Poista
 3. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)