lauantai 27. kesäkuuta 2009

Nyt ketuttaa!!

Huomasin viikko takaperin, että keväällä ostettu (kuvassa) vihreä popin takki on haalistunut. Vieläpä niin, että piilossa olevat kohdat eivät ole haalistuneet, kaikki auringolle alttiit kylläkin. Ei muuta kuin kuitin ja takin kanssa kauppaan takaisin. Myyjä jo tiesikin minkä takia tulin kun takin näki. Tuossa vihreässä tämän kevään takissa on virhe. Haalistuu valossa ja auringossa todella voimakkaasti. Kuulemma on vedetty loput pois myynnistäkin.

Sitten se kurja osuus. Olisin saanut valita uuden takin tilalle, mutta väreinä tylsä ruma tummansininen ja muka oranssi keltainen. Kummastakaan nyt en vain tykännyt. Eikä asiaa helpottanut se, että kuopus mankuu jaloissa haluavansa vihreän takkinsa takaisin. Jätin sitten kaikki takit kauppaan ja otin rahat takaisin. Nyt sitten ollaan ilman takkia. Totaalisesti. Mistä uusi ja ominaisuuksiltaan yhtä hyvä tilalle. Mustat ulkohousut olisi joten uusi takki saisi sopia niihin. Vielä en löytänyt...
Mä en tykkää kun joku ei toimi, kuten nyt takin värin kestävyys. En vaan sitten yhtään tykkää. Kiukuttaa!

16 kommenttia:

 1. Hmmm....onko siis kaikissa vihreissä takeissa sama vika? Meillä myös tämän kevään vihreä takki, en ole huomannut mitään haalistumaa mutten ole tarkemmin tutkinutkaan.
  Jos väri ei kestä niin palautukseen saa tuokin mennä. Ajatuksena kun oli kierrättää tytöltä pojalle (tyttöni valitsi itse tuon vihreän takin). Joten jonkinlaista kestävyyttä kyllä vaadin myös, toki hintaakin sen verran että värit ainakin saisi pysyä.

  Voi harmi, toivottavatsi löydät jonkun muun kivan takin tilalle :)

  VastaaPoista
 2. Myyjän puheista ymmärsin, että kaikissa vihreissä on tuo virhe. Vihreä on kokonaan vedetty pois myynnistä. Meillä selkeimmin tuon haalistumisen homasi kun kurkkasi hupun alle. Siellä takki oli tummempi kuin muualta, näkyi tosi hyvin.
  Minustakin tuon hintaisen takin pitää kestää. Popilla olivat kyllä samaa mieltä ja kovin pahoillaan asiasta.

  VastaaPoista
 3. No voi tylsyys!, voi uskoa että tympii. :/
  Käy kurkkimassa esim. Jesper Junior, jos löytyis alesta vaikka Ticket, Reima tai Jonathan tilalle?
  Jonathanilla ainakin oli kevään mallistossa yksivärinen vihreä vedenpitävä takki.

  VastaaPoista
 4. Mä rakastuin siihen "muka" oranssiin jota nimitän keltaoranssiksi, se on musta niin ihana :) harmi tosiaan että noin kävi! Mä olen etsinyt 98-104cm housuja itsekkin. Traderasta tapaa saada takkeja jos haluat käytettyä?

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mia. Jesper Juniorilla jo kävinkin, mutta Ticketit oli aika vähissä. Turkoosista heidän takistaan oisin tykännyt, ei tietenkään kokoja. Jonathanin vihreä takki oli kuopuksen päällä ihan omituisen mallinen. (tai sitten äitinsä on vain nirso)

  VastaaPoista
 6. Tuusis: Tässä vaiheessa kiukkua kelpaa kyllä käytettykin :) kaupoista on ulkotakit aika vähissä ja syksyllä ei taida uusia mallistoja kovin paljoa tulla.

  Popin toimintaan virheen suhteen täytyy kyllä antaa heille iso kiitos! Olivat ihan aidosti pahoillaan ja sitä mieltä ettei tuollaista saisi tapahtua.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Täytyypä tutkailla ja taidanpa kysästä popista asiaa. Mulle kelpais se oranssikin tilalle, tytöstä en tiedä...

  Didrikssonilla oli myös vihreä yksivärinen takki,tosin ei varmaan teipatuin saumoin.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset tiedosta... Kävinpä juuri tutkimassa meidänkin takkia ja totta tosiaan, väri on haalistunut hupun alta ja kainaloista jonkin verran. Pitää siis käydä PO.Pilla.
  Voi muakin niiiin ärsyttää tällaiset, kun luulee, että tämä laatu kestää ja sit täytyy mennä valittamaan. Ja vaikka olisi oikeassa, tulee silti jotenkin olo, että valitanko turhasta. Mä voin ottaa vaikka tummansinisenkin, jos vaihtaa saa, huoh, vaikka vihreä on kyllä meidän kuopuksen väri just eikä melkein.

  VastaaPoista
 9. Onpa kurja juttu :( Odottaisi kyllä parempaa laatua noinkin kalliilta takilta. Toivottavasti löydätte uuden mieluisan takin tilalle.

  VastaaPoista
 10. No ompa tulsä juttu!!
  Mukain ottaa ihan hulluna päähän tommoset asiat!!
  Käytetty P.O.P voisi löytyä traderasta, siellä on PALJOn P.O.P:ia.

  VastaaPoista
 11. jos vielä jaksaa luottaa PO.Pin laatuun niin heiltähän tulee myös syksymallisto. ja luultavasti jo heinäkuun lopussa?

  VastaaPoista
 12. Tosi tylsä juttu :( Toivottavasti uusi mieluinen löytyy tilalle... Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 13. Sama takki meillä, voiskohan sen vaihtaa vasta kun syksyn värit ovat tulleet myyntiin? Oranssi vois olla pojalle mieluisa, mutta ehkä ei äidille.
  Täytyykin heti kotona tarkistaa onko haalistumaa tullut. Kiitos vinkistä, hieman harmittaa jos takki menee vaihtoon. Pitikö kuitti olla mukana? Mulla ei ainakaan enää ole missään tallessa...

  VastaaPoista
 14. Katri: Poikien äiti ilmoittikin tuossa että todennäköisesti heinäkuun lopulla tulee syysmallisto. Sitä en tiedä antavatko vaihtaa suoraan siihen, itse kun olin ostanut takin vielä alehintaan. Mulla oli kuitti mukana, mä säästelen ne vähän turhankin tarkkaan :) Kyllä ne popissa kertoo lisää, ainakin tuolla Lahden myymälässä mistä meidän takki oli, niin olivat todella ystävällisiä.

  VastaaPoista
 15. Todellakin hyvää palvelua popissa, ei voi muuta sanoa. Meillä takkia ei paljon auringossa pidetty. lähinnä sadekeleillä ollut, mutta pienoista haalistumaa kuitenkin jo löytyi.

  Marssin siis meidän vihreän takin kanssa kauppaan ja antoivat vaihtoehdoiksi perua kaupat, vaihtaa toiseen tai jos olisin halunnut pitää takin niin olisivat hyvittäneet hinnassa. Meidän kokoa ei enää muissa väreissä ollut joten saan valita syksyn mallistosta uuden takin, punaruudullinen meille kiitos :) Kunnes uudet takit saapuvat, saamme pitää vielä vanhan käytössä jottei ilman takkia tarvitse olla.

  Kurjaa aina kun joku tuote ei ole sitä mitä pitäisi, mutta hyvä palvelu reklamoinnissa kyllä korvaa asian. Hyvä mieli jäi kyllä loistopalvelusta!

  Kiitos kun bloggasit aiheesta, en olisi varmasti takkia sen tarkemmin tullut muutoin tutkineeksi.

  VastaaPoista
 16. Ida-Antonia: Mukava kuulla että palautus onnistui! meni kyllä tosi hyvin, sillä minulle ei edes ehdotettu että takki vois jäädä käyttöön ja vois valita syksyn mallistosta. Mutta ostan siitä sitten kun se tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)