sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kattilan nimi?

Tai onko tällä mökin kaatopaikkakuormasta pelastetulla kattilalla edes nimeä? Itse pidän tästä kovasti, vaikka kunto onkin jo sellainen, ettei tällä viitsi uusia perunoita keitellä. Ehkä ne sieltä pellosta sentään voi tähän laittaa jollei sitten päädy johonkin muuhun käyttöön. Kuva on todella huono, en sitten mitenkään osannut ottaa hyvää, mutta jos jotain näette, niin pidän itse tuosta rauskusta joka näkyy suurimpana kalana kattilan kyljessä. Kattila muuten haisi kalalle todella voimakkaasti, ehkä tässä oli pidetty kalan perkuujätteitä. Tapahtui meillä tänään muutakin kuin kattilan pesua. Toukokuisten synttärisankarien juhlat pidettiin vasta tänään viimeaikaisten tapahtumien takia. Perinteisesti kävi niin, että se varsinainen puhalluskuva meni ohi, mutta savusta päätellen ne kynttilät tuli puhallettua. Kakku oli ihan kaupan valmista. Raparperipiirakkaa kera vaniljakastikkeen sentään tein itse muiden tarjoamisten seuraksi.
Kuopus sai siskoltani lahjaksi ihanat housut ensi syksyksi ja t-paidan herkullisen värisenä. Kiitokset siskolle, nämä miellyttää ainakin äitiä!5 kommenttia:

 1. Kala-kattilaksi tuota Finelin kattilaa kutsutaan. En tiedä, onko sillä jokin virallisempikin nimi. Itsekin tuosta kattilasta pidän. :)

  VastaaPoista
 2. Esteri Tomulan kattiloitahan se, liekö muuta nimeä kuin "kalakattila."

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sande ja Ninni: Kalakattila on aika osuva nimi :)

  VastaaPoista
 4. Onnea, jos en ole jo aiemmin onnitellut! ;)
  Tosi ihanat värit lahjassa ja tuo kattila on kyllä hauska.

  VastaaPoista
 5. hei meidän äidilläkin on tuollainen kattila :) (nimeä en tiedä) piti vaan nyt kommentoida :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)