keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Äiitiiii, viereeeeen!


Tähän heräsin viime yönä klo 3.15. Kuopus halusi tapansa mukaan viereen ja sinne pääsi. Tunnin päästä heräsin siihen, että 5-vuotiasta erityistä pissattaa. Ei osaa käydä vessassa ilman ilmoitusta aikuiselle ja siihen ilmoitukseen on aina vastattava. Erityinen jatkoi hereillä oloaan, ei nukuttanut. Milloin oli maha kipeä ja milloin jotain outoa käsissä.

Kuudelta heräsi esikoinen koulua varten, puoli seitsemältä sai erityinen luvan nousta odottamaan lastenohjelmia.

Tämmösiä öitä ei kaipaa yhtään lisää, mies on arjet töissä toisella paikkakunnalla ja uni olisi minulle aika tärkeää. Muutama tunti ei riitä. Kuopus kyllä nukahtaa iltaisin omaan huoneeseen mutta tulee viereen lähes joka yö. Yleensä nukahdan lähes heti, mutta joskus uni antaa odottaa itseään. Siihen muutama sellainen yö peräkkäin ja jakso on aika loppu.
Vaan onhan tuo aika suloinen tuossa vieressä, eikö?

4 kommenttia:

 1. onhan se :D
  meillä myös kainaloinen kananen ja äiti selkähieronnan tarpeessa.

  VastaaPoista
 2. No just söpöliini! ;)
  Meillä ei lapset tule juuri koskaan viereen nukkumaan, pienin vaan joskus vaatii aamuyöstä kainaloiseksi.

  Meillä on muuten samat lakanat isoilla pojilla. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä myös risaisia öitä ollut jo 8kk...Huh. Mutta ihminen , etenkin äiti-ihminen jaksaa kun on vain jaksettava...

  Ohnan se nukkuva lapsi tosiaan siinä eiressä söpö..Meidän Nöpsy tulee myös joka yö veireen ja nukkuu usein mun jalkopäässä kuin joku kissa=D

  VastaaPoista
 4. Saatiin lakanat siskoltani joululahjaksi, kovasti tykkäsin vaikka värin valinta tuotti tuskaa. Sisko siis antoi valita värin vaikka tuli lahjaksi. Otin sitten sininet koska niihin oli jo valmiiksi olemassa uusia sinisiä tyynyliinoja. Lapsille pitäisikin ostaa lisää pussilakanoita yms. Yleensä ostelen Heinolan Finlaysonin tehtaanmyymälästä sekundaa, mutta aika huikean kivoja kuoseja näytti olevan Hemtexilläkin. Jos Lahdesta ei löydy niin sitten on tultava sinne etelään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)