lauantai 22. kesäkuuta 2024

Oivan viikko

 Hirmuisen raskasta on ollut. Ensin tein kovasti puutarhatöitä, oli kuulemma tulossa paljon vieraita. Paljon en myyriä saalistele, ne tietää säikkyä pois ihan vain ulkomuotoni perusteella. Sen takia isoveli Jalo saalistaa mieluummin naapurissa. Sinne mulla ei ole lupa mennä, niinpä pysyttelen ihan tässä omassa pihassa myyrien kauhuna.

Piti tarkistaa kaikki paikat ennen niiden vieraiden saapumista. Hyvin oli palvelija työnsä tehnyt, tosin mun mielestä tästä mun suuresta työmäärästä olis pitänyt tulla enemmän herkkutikkuja palkkana.
Kun olen rohkea kissa, olin ihan vain ihailtavana suuren vierailijapäivän aikana. En toki koko päivää etteivät liikaa saa ihastella kaunista turkkiani. Muistin myös levätä ja antaa silittää. Kovasti sain lepertelyä ja kehua. Ihmiset ovat sitten hassuja. Kaikki eivät uskoneet, että olen vasta pentu kun olen niin komea.
Kasvihuoneeseen on tullut kiva lepopaikka, ihan vaan kissoille tarkoitettu pehmeä vilttikin laitettu. Tosin juoma- ja ruokakupit puuttuvat. Miten kiva olisi nauttia lounas kasvihuoneessa. Palvelijan mielestä kissat syövät sisällä talossa mikä on ihan epäreilua, koska itse syö kasvihuoneessa.
Puuhun osaan kiivetä todella hyvin. Kuvassa en ole tippumassa, vaihdoin vain asentoa ja palvelija otti kuva just huonolla hetkellä, kyllä te tiedätte.
Tässä pyydettiin poseeraamaan pionit taustalla. Mun mielestä kyllä kissat tuoksuu paremmalta kuin yksikään pioni, ja näyttää kauniimmalta. Kuva olisi ollut parempi vain kissalla, etenkin raidallisella kissalla.
Nyt on kuulemma joku keskikesän juhla. En tiedä mikä se sellainen juhla on, ettei grillistä tipu mitään kissan suuhun. Ei edes yhtä pientä lihan- tai makkaranpalaa. Pitää siirtyä sisälle haukkamaan pari herkkuraksua, osaan olla sillai ihana, että aina joku heltyy antamaan raksun kun sopivasti kurisen ja katson silmiin.

Hyvää juhannusta kaikille!
16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kun meille tuli Oiva, niin samanvärisiä putkahtelee koko ajan.

   Poista
 2. Voi Oiva-söpöliiniä! Hyvää juhannuspäivän iltaa sinulle ja isoveli Jalolle sekä ihmispalvelijoillenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietää olevansa söpöliini, osaa hyvin kerjätä herkkuja.

   Poista
 3. Oiva vaikuttaa kyllä ikäistään vanhemmalta -varmaan myös kokonsa takia. Hieno puutarhakissa.

  VastaaPoista
 4. Oivalla on oivallisia mietteitä. Hänestä on hyvää vauhtia kasvamassa kunnon kuninkaallinen kissa. Hyvä, että Oivalla on ammattitaitoinen palveluskunta.
  Kivaa juhannussunnuntaita puutarhantiikerille ja hänen hovilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiva on kyllä sellainen prinssi, palvelijoilta vaaditaan palvelusta kovaan ääneen.

   Poista
 5. Aivan ihana päivä ollut Oivalla. Taitaa salaa nauttia huomiosta ja silityksistä. Ihan paras olo kisulla siellä teillä, saa kulkea omia polkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiva nauttii silittelystä ja huomiosta, etenkin herkkutikkuhuomiosta.

   Poista
 6. Ihana Oiva <3 Mukava lukea kissajuttuja!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)