sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Uusi matto

 Huutokaupasta huudettu matto on nyt lattialla. Suojasään takia en päässyt tekemään matolle lumipesua mutta hyvä imurointi ajoi asiansa. Maton paikkaa piti hiukan hakea, eteiseen olin sitä suunnitellut mutta paikka vaihtuikin ison maton tilalle. Naulakon alle jäi siellä aina ollut räsymatto. 

Vähän turhan pieni mutta käytetyissä matoissa ei ole aina valikoimaa koon suhteen. Ehkä siirrän tämän naulakon alle jos tähän löytyy suht samoissa sävyissä suurempi matto.
Maton kuviointi on hieno ja runsas.
Salista päin näkymä on tämä.
Matto ei ole ihan suora reunoiltaan mutta minua se ei haittaa, aidosti vanha matto saa virheitä anteeksi. Seuraavaksi on työn alla löytää isännänhuoneeseen uudet matot, punaiset mutta niissä ei saa olla sinistä sillä huoneesta tulee remontin jälkeen punavihreä. Eteisessä olleen maton siirsin jo isännänhuoneeseen ja siellä ollut vihreä huonokuntoinen matto lähti autotalliin. Se oli plyyssimatto eikä sillä ole mitään arvoa jos joku nyt kauhistui, että autotalliin menee aito matto. Ei mennyt.


18 kommenttia:

 1. Komian maton löyrit! Sopii tyyliltänsä hyvin salin mattoohin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä mattoja on koko ajan haussa, tässä oli hieno kuvia niin pithän tuo ostaa pois.

   Poista
 2. Hieno matto, minäkin olen etsinyt punaista kuviollista villamattoa samantapaista kuin ostamasi. Saa nähdä mistä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli jo ostoilmoituskin mutta ei tullut sopivia sen kautta. Huutokauppoja kannattaa selata.

   Poista
 3. Ihana! Koko eteinen on ihana kaikkine kaunistuksineen, mitä olet sinne saanut aikaan - nuo ihanat oviverhot, lamppu, maalipinta jne. Näkymä saliin kunnostamaasi kalustoon on myös just eikä melkein!
  Kauniit värit matossa. Matot eivät tosiaan aina ole suorakulmaisia, mullakin on olkkarissa sellainen, että sen voi laittaa joko seinän mukaan suoraan tai lattialautojen mukaan, mutta aina on jompikumpi reuna vinossa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteinen taitaa olla talon onnistunein huone, tykkään siitä kovasti. Lattialankkujen talossa vinot matot ovat hauskoja kun vinoutta ei välttämättä edes huomaa koska lankkukin on vieressä vähän vino.

   Poista
 4. Ihana matto ❤ Väri ja kuviot tekevät matosta täydellisen. Matto sopii hienosti sisustuskokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 5. Blogeja lueskelin ja sinulle saavuin kylään.Upea uusi mattosi! Kaikkea ihanaa sinulla täällä: kierrätystä,aarteita,puutarhaa,kissa ym kaikkea.(itse pidän samoista asioista) Kiva katsella! Minäpä tulen tänne toistekkin. Klikkaan seuraa nappiasi. Iloa viikkoosi ja mukavia puuhasteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogia ja kiitos samoin, iloa viikkoosi ja mukavia puuhasteluja.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina kun jaksat käydä kommentoimassa <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hieno mutta nyt huomaan miksi vanha matto oli parempi eteisessä, se oli paku ja piti hyvin vetoa poissa. Eiköhän tuon uuteen totu, ei eteisessä kuitenkaan oleskella.

   Poista
 8. Tosi kivannäköinen matto ja sopii hyvin paikkaansa. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matto on kiva, olen siihen oikein tyytyväinen.

   Poista
 9. Matossa on kaunis kuviointi ja hienot värit. Sopii hyvin eteistilaankin ja voihan sen tarvittaessa kiikuttaa sitten muualle.
  Taitaa pakkaslunta olla vielä lisää tulossa, joten saatte matolle toivotun lumipesun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä matolle paikka löytyy jos ei osoittaudu hyväksi eteisessä. Loppuviikoksi luvassa kylmää.

   Poista

Kiitos kommenteista :)