tiistai 26. joulukuuta 2017

Lomailua

Jouluaatto oli Arvilassa pienten juhlaa. Pienimmät saavat aina suurimmat ja komeimmat paketit. Minun tärkein lahja oli saada katsella lastenlasten riemua pakettien avaamisesta. Siskoltani sain lahjaksi kierrätetyn lahjan, meillä suositaan myös niitä. Arabian Malva vati on juuri kuin minulle tehty.
 Sininen reunakuvio sopii hyvin minulla jo ennestään olevien sinisten Arabian Ali ja Laila astiastojen kaveriksi.
 Malva on netin mukaan Esteri Tomulan käsialaa. Ja kyllähän tuon tyylistä tunnistaa Tomulan suunnittelemaksi.
 Tämä pieni mummin kirppunen, ikää 7 kuukautta oppi jouluaattona konttaamaan mummin salin lattialla. Nyt kotona mennään kuulemma hirmuista vauhtia eteenpäin eikä mikään isoveljen tavara saa olla rauhassa.
Joulun pyhät ovat menneet aika lailla pyjamassa sisällä hengaillen. On katsottu Ylpeys ja Ennakkoluulo-dvd läpi ja luettu kirjoja ja tehty yksi 1000 palan palapeli. Eilen näyttäytyi myös salaperäinen valoilmiö aurinko, silloin oli ihan pakko lähteä ulos hyvästä säästä nauttimaan. Tänään haettiin yksi lasten serkku yökylään ja vietiin yksi oma poika toisen serkun kaveriksi. Huomenna lomailut jatkuu, mitään ohjelmaa ei ole, tehdään sitä mitä lystätään.

10 kommenttia:

 1. Ihana joulu teillä, tuollainen kotijoulu on ihan paras! Ja olen niiiin kade Ylpeys ja ennakkoluulo -dvd:stäsi, kaipaan hirveästi niitä ennen Teemalta tulleita tapaninpäivän maratoneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko maraton tuli ennen telkkarista, katsoin ne aina mutta sitten piti saada oma dvd. Se on netistä ostettu, eikä ollut edes kallis. Kuuluu mun silmissä klassikoihin kuten kirjakin.

   Poista
 2. Voi, miten söpö tonttu <3 Onnea uudesta, tärkeästä taidosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppunen oli tämän vuoden joulun suloisin tonttu, isoveljensä taisi olla reippain. Avasi lahjoja ja huusi moneen kertaan että on elämänsä paras päivä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Meillä ei turhia pönötellä jouluna, tykkään että silloin otetaan rennosti.

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä. Lapset tuovat sen parhaan joulutunnelman.

  VastaaPoista
 5. Pienten juhlaa oli joulu täällä meilläkin. Lastenlasten kanssa touhutessa joulukin tuntuu joululta.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)