torstai 6. marraskuuta 2014

Pikkusiskolle kans

Kummitytön pikkusisko sai samantein oman essun. Syntymäpäivänsä on ihan kohta, parin viikon päästä, niin ajattelin koota synttäripaketin essun ympärille. Tämän pienen neitosen lempileikkejä kun on koti- ja ruuanlaittoleikit.
 Ostan vielä pakettiin jotain aiheeseen liittyvää mukaan, mutta kirppariltakin löytyi pakettiin laitettavaa. Meillä kun on siskon kanssa sopimus, että käytettykin käy. Hyvät löydöt pitää aina korjata talteen, kuten nämä Ikean lasten leikkiaterimet. Ihan kuin oikeat, mutta suloisessa miniatyyrikoossa. Ja ovatpa alkuperäisessä laatikossaan vieläpä. Hintaa oli 2 euroa.
 Essusta puuttuu vielä kaulanauhan kiinnitys. Siihen tulee äitini avustuksella nepparit, hänellä kun on sellainen kunnon pöytään kiinnitettävä nepparikone jolla tulee kunnolla kiinni pysyvät nepparit. Ja ehkä saan kaupan päälle vielä essun silityksen, äitini kun on myös himosilittäjä.
Kodinkoneista kyllä sanotaan etteivät ne ole naiselle sopivia syntymäpäivälahjoja, mutta tälle nuorelle neitoselle aion käydä katsomassa lelukaupasta jotain leikkileivänpaahdinta- tai kahvikonetta. Yleensä ne ovat mininaisten mieleen, sanoi muut mitä tahansa.

10 kommenttia:

  1. Miten suloinen! Ja - nuo aterimet olivat kyllä loistava löytö:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli söpö ihan tarkoituksella :) Aterimet oli hyvä löytö, on melkein kuin uudet.

      Poista
  2. Kiva lahja, kyllä noilla luulisi keittiöhommien sujavan kuin tanssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjan saaja on kyllä semmoinen ruuanlaittaja että siinä jos olisi oikeasta ruuasta kyse, niin sillä ruokkisi armeijan :D

      Poista
  3. Aivan ihania essuja!
    Ja hieno kirppislöytö. Noilla tosiaan kelpaa leikkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essusta tuli kiva vaikka se on tehty jämäpaloista ja siitä mitä kaapista löytyy.

      Poista
  4. Ihana essu, mistä oletkin löytänyt tuollaista kuvakangasta. Sain tässä vähän itsekin virikettä lasten joululahjoiksi. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparkakkutalokangas on ostettu Lahdesta Wexler nimisestä kangaskaupasta, saattaa tuota löyty netistäkin. Muut essun kankaat on omista kangasvarastoista ja niiden ostopaikkaa en muista, ovat hankittu jo vuosia sitten.

      Poista
  5. Ihana essu, pikku neiti taatusti tykkää :) Vinkiksi muuten, neitokaisen keittiöstä löytyy jo kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Monitoimikone uupuu ainakin, sähkövatkainkin taitaa olla ison siskon entinen ja rikki.
    T. Sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä tietysti ostin leivänpaahtimen :D Eiköhän se saa vaihtaa. Siis vatkain tai monitoimikone!

      Poista

Kiitos kommenteista :)