perjantai 14. marraskuuta 2014

Ahkera

Eilen aloitin joulupuuhat. Ihan muuta korttilaatikosta kaivaessani löysin sieltä viime vuonna täksi jouluksi ostetut kortit. Ihan muka juttu, sillä enhän minä niitä enää muistanut ja olisin saattanut hankkia uudet. Kortit on taas Tallinnan Marks & Spenceriltä. Nythän niitä taitaa saada jo Suomestakin muutenkin kuin netistä tilaamalla. Ilalla kirjoitin kortit samantein valmiiksi ja tungin kuoriinsa. Enää vain postimerkit, ja niput punaisiin kuoriin. Olenpa kerrankin ajoissa.
Toinen jouluinen puuha oli piparkakkutaikinan teko. Olen ajatellut tehdä keskimmäisen pojan koulun joulumyyjäisiin pieniä piparkakkuasetelmia. Eilen testattiin taikinaa sekä koristeita ja käytettiin kaapin perukoilta kohta vanhaksi menevät tomusokerimassat pois. Koululle meneviin teen massan itse, sitä menee niin paljon. Myyntiin menevistä tulee muutenkin siistimpiä, jotain tämän (kliks) kaltaisia kuten olen ennenkin tehnyt.

 Lidliin tuli eilen myyntiin uusia koristeita, noita lumihiutaleita, sydämiä, kirjaimia!, jouluaiheisia ja tähtiä. Tytär haki minulle niitä kaikkia ennen kuin loppuvat. Ja tämä ei ollut maksettu mainos, vain vinkki mistä koristeita saa. Itse ainakin joudun joka vuosi metsästämään lumihiutaleita.
Vielä tänäänkin on talossa aivan ihana piparkakkujen tuoksu. Tästä se lähtee, joulun odotus. 

7 kommenttia:

  1. Sä oot hyvissä ajoin korttien kanssa, kateeksi käy. Mä näköjään tuun niiden kanssa vuosi vuodelta laiskemmaksi..
    Kiitos hiutalevinkistä, suuntaan siis Lidliin. Ens viikolla olis käyttöä koristeille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en ole ajoissa, kortit lähtee joka vuosi postiin vikana edullisena päivänä!

      Poista
  2. Tänään olen muutenkin menossa Lidliin, sattuipa sopivasti :) Tytön huoneeseen laitettiin hopeinen kuusi jo lokakuun lopussa, ja minäkin taidan hissukseen alkaa laittelemaan joulujuttuja. On tää sitten kivaa aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taidan haluta joulukuusen ajoissa tänä vuonna vaikka perinne on ollut 23.12. Mutta kuusi on yksi niitä joulun tärkeimpiä juttuja, joten miksi se ei voisi olla ajoissa.

      Poista
  3. Varmaan kiva ylläri nuo kortit! Hyvissä ajoin olet. Meillä ei ole Lidliä kovin lähellä, harmi. Nuo koristeet on niin kauniita! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kävin itse Lidlissä, ja totesin että onneksi tytär osti, hiutaleet oli jo loppu.

      Poista
  4. Voi vitsi, kävin perjantaina Lidlissä ja en hoksannut tuollaisia koristeita, pitääpä tänään käydä katsastamassa...

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)