torstai 21. elokuuta 2014

Varastotilanne erinomainen

Otsikon sanoilla voi taas tässä vaiheessa vuotta kuvata talon kynttilävarastoa. Viime viikkoinen hamstrausretki Ikeaan sai tänään päätöksen kun asettelin kruunukynttilät ja tuikut paikoilleen. Eihän se toki riitä, että ovat pakkauksissaan piilossa piirongin laatikossa. Kulutushyödykkeen jota kuluu useampi päivässä pitää olla helposti saatavilla. Ja hivellä silmää.
 Tällä kertaa pois piirongin uumenista pääsi myös värikkäät tuikut. Keltaisen sävyissä on ihana mandariinin tuoksu. En tiedä onko Ikean uutuus vai ollut myynnissä aiemminkin. Minun nenäni ja silmäni havaitsivat mandariinihaisut vasta nyt. Kovin kamalasti en tuoksukynttilöitä kestä, mutta Ikean tuikut ei tuoksu kovin voimakkaasti jos palamassa on samassa huoneessa 1-2 tuikkua. Punaisissa on tuoksuna viinimarjat, ne on hankittu jo viime syksynä.
 Näissä molemmissa kuvissa näkyvän korkean hopeanvärisen kynttilänjalan löysin kesällä kirpparilta. Jalka on todella painava, pohjassa on sellainen vihreä röpelömuovi josta päättelin, ettei kynttilänjalka ole mitään nykyajan halpiksia. Kunnon metallia, ja olisi tosi kiva jos joku tämän tunnistaa ja osaa kertoa kynttilänjalasta tarkemmin.
 Eteiseen tulevat tuolit ovat salissa odottamassa remontin valmistumista. Uudet päälliset sain tehtyä kesälomalla ja vaikka itse sanon, niin niistä tuli ihan äyttömän hyvät siihen nähden, että tein verhoilua ensimmäistä kertaa elämässäni.
Muutkin eteiseen tulevat huonekalut alkavat olla pari poikkeusta lukuunottamatta valmiita, ihan mukava saada vajausta omiin huonekaluvarastoihin, sielläkin tilanne on erinomainen. Valtava vaatekaappi on maalattu kolmeen kertaan ja komuutin levy sai uuden pinnan samalla maalilla kuin vaatekaappi. Seinälle tuleva kaappi on kesken, sen kunnostamista jatkan syksymmällä entisöintikurssilla. Viikonloppuna jatketaan remppaa, silloin lisää eteisestä.

4 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään noista Ikean tuoksutuikuista, niissä ei ole liian voimakas tuoksu ja pari sopii hyvin lisäksi tavisten joukkoon. :)
  Mullakin on varastotilanne kohdillaan, remontin jälkeisen löytöretken antina löytyi jos jonkinmoista laatikkoa täynnä kynttilöitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remonttien jälkeen voi tehdä löytöjä:D Minulla odottaa eteisen kaappi läpikäyjäänsä, siellä uumenista voi löytyä ihan mitä vaan!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää jättimäärät kynttilöitä :) Syksyssä on ehkä parasta se että niiden polttelu tuo niin kotoisan tunnelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoisaa, ja lämmittää! Eilen piti jo laittaa ekan kerran tänä syksynä takkaan tulet jotta kosteus ei menisi luihin ja ytimiin!

   Poista

Kiitos kommenteista :)