perjantai 22. elokuuta 2014

Näyttelyyn

Lahden Tilkkukilta järjestää syyskuussa näyttelyn uudessa Lehtiojan palvelukeskuksessa. Kaikki jäsenet saivat pyynnön kaivella nurkkiaan jotta näyttelyyn saadaan mahdollisimman paljon töitä esille. Minäkin kävin läpi omat kotona asuvat työni, suurin osahan on lahjoitettu eteenpäin koska yleensä teen tilkkuja lahjaksi muille. Mutta jotain on.

Ensimmäikseksi tiesin, että palvelukeskukseen lähtee Salpausselän syksy joka on aina esillä salissa.
 Tämä on aina vaan yksi lempityöni, kaikin puolin onnistunut toisin kun taas nämä kuvat.

 Toiseksi näyttelytyöksi valitsin työn joka oli meillä entisessä kodissa portaikon seinällä niin, että kun astui ulko-ovesta sisään, näki ensimmäisenä tämän tilkkutyön. Nyt täällä Arvilassa sille ei oikein ole löytynyt paikkaa mikä on vähän harmi. Työn nimi on koruttomasti Mummon tilkut, versio 2.
 Nimi tulee siitä, että näiden kumpaisenkin tilkkutyön tilkut olen saanut mummoltani joka säilöi niitä 1960-1970-lukujen taitteesta asti 2000-luvun ensihetkiin jolloin hän antoi tilkut minulle. Tilkut jo itsessään ovat jotain käsittämättömän hienoja, PMK:n näytepaloja joita tosiaan oli yksi iso pahvilaatikollinen. Vielä suurempi merkitys on sillä, että ikäänkuin perin ne mummoltani. Jos siksikin niiden kuuluu olla esillä.
Näyttely on avoinna myös yleisölle, kunhan tarkat ajat varmistuvat laitan infoa tänne blogiinkin. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, uniikkeja töitä joita ei muualla näe.

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista :)