maanantai 4. elokuuta 2014

Ilo ja onni

Eilen sain vapautuksen remonttihommista ja paneleiden raappaamisesta. Ihan toimettomaksi en kuitenkaan jäänyt, vaan aamulla noudin mummin mussukan meille koko päiväksi hoitoon. Kotoaan karautettiin Lahteen kirpparikierrokselle. Mummin seuralainen oli kovin rauhallinen ja tyytyväinen kun sai istua ostoskärryissä ja ihmetellä. Pieni mies sai syksyksi pipon, ja parit housut. Mummi yhden pokkarin rantalukemiseksi.
 Hyvin pysytään jo pystyssä yhden käden varassa. Todennäköisesti ei mene enää kauaa kun ottaa ensiaskeleensa. Tukea vasten menee jo ihan sujuvasti. Ikää on aika tasan 8 kuukautta.
 Iltapäivällä lähdettiin vielä käymään Heinolan lintupuistossa. Mussukan mielestä parasta antia olivat sisätilojen täytetyt eläimet. Ensin tutustuttiin tähän hiljaiseen joutseneen.
 Ja lammen rannassa vähän äänekkäämpään versioon. Aina kun joutsen sanoi trööt, alkoi pientä naurattaa. Harmi että unohdimme ottaa vähän leipää mukaan linnuille. Olisimme varmasti saaneet kuulla vielä useammin trööt ja naurua.
 Vähän ne jänskätti, noin suuret linnut.
Mummilan rattaat ovat tuollaiset mallia karvalakki. Kolmen euron löytö kierrätyskeskuksesta. Työhöni juuri sopivat, eli ei tarvitse varoa vaikka kyytiin laittaisi kuinka rapaisen lapsen tahansa. Vaan hyvinpä päästiin eteenpäin näilläkin.

5 kommenttia:

 1. Hihi, hiljainen joutsen. :)

  Meidänkin tyttöä mummo sanoo mummon mussukaksi :)
  On en semmosia mussukoita <3

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä reipas ja vielä niin pieni kävelyharjoittelija;) On varmasti ollut kiva vierailu lintujen luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas on, ja rohkea pieneksi pojaksi :)

   Poista
 3. Voi miten suloinen nuorimies :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)