maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vatsakkaita pötkylöitä

Näin kesäisin saatte kiusaksi asti puutarha-aiheisia postauksia. Välissä kiusaan kuvilla kissanpennuista. Koittakaa kestää. Pienet maukuset täyttivät eilen tasan viikon. Kaikki neljä ovat kaksinkertaistaneet painonsa ja voivat hyvin. Söpöydessään ovat vertaansa vailla. Täplä näyttää mallia uusimmasta kampausmuodista.
 Arvaatteko ketkä ovat Sulo ja Söpö?
 Täplä esittelee lisää, on se masukin täplikäs.
 Tupsua nukuttaa, veljien alla on mukavan lämmin.
Ja pentujen alla oleva viltti on puhdas, jo pariin kertaan vaihdettu vaikka ei kuvista uskoisi. Iines tiputtaa talviturkkiaan ja sehän näkyy kivasti valkoisessa fleece-kankaassa.

12 kommenttia:

  1. Mitä ihanaisia! Koiramammankin sydän sulaa!

    VastaaPoista
  2. Voi herranjestas mitä söpöläisiä !!! Noiden kuvia katselee mieluusti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvoja ja pentuja voisi katsella vaikka kuinka pitkään.

      Poista
  3. Voi ei mitä palleroita <3

    VastaaPoista
  4. Oi iiiiih! Onnea iloisen perhetapahtuman johdosta! Huomasin asian taannehtivasti kun kävin täällä edellisen kerran. Kylläpä he ovat suloisia! Hauskaa, että on kaksi kilpparityttöä ja kaksi koko-oranssia (mahd. poikaa). Niin suloisia kaikki tyynni! Voi iik tuota masua <3

    VastaaPoista
  5. Oih, miten suloisia pentuja.
    Meillä kotioloissa tyydytään ihailemaan vaan kilpikonnavauveliamme. Jos allergiaa ei olisi, niin heti tulisi joku karvaisempikin pikkuinen.

    VastaaPoista
  6. Suloisia pötkylöitä, tuo kilppari jolla on veikeä punainen täplä päässä, on ihana, mutta on nuo muutkin ihan syötäviä.

    VastaaPoista
  7. Voi <3 Kisuja! Mulla on edelleen se kisukuume. Monta vuotta siitä, kun viimeksi on ollut kisukaveri kotona. Jovelaan pitää kyllä saada hiirien kauhuksi ja meidän iloksi kisu, kunhan pahin kolinametelipauke rempan osalta on taas hetkeksi ohi ;)

    VastaaPoista
  8. Oijoijoijoi! Minä kyllä jaksan lukea ja katsella kissoja ja pihajuttuja :)

    VastaaPoista
  9. Voi ihanuus... <3
    Laitointa laittaa tälläisiä kuvia ihmisten katseltavaksi. Johan tässä herää taas pentukuume! :)

    VastaaPoista
  10. Apua....ihania. Ihastuin oitis tuohon, jolla on punainen täplä otsassa. Siitä tulle älykkö, tiedän sen, mutta se tarvitsee ehdottomasti sitä älyä ymmärtävän perheen. Kaikki ovat toki toinen toistaan ihanampia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)