sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Teiniprinsessan huone

Ihan ensimmäisiä postauksiani oli kuvat tytön huoneesta. Siitä postauksesta alkaa olla aikaa vuosi, ja vuodessa huone on muuttunut paljon. Sain tytöltä luvan julkaista muutaman kuvan uudistuneesta huoneesta. Vanhat kuvat löytyy sivupalkista kohdasta helmikuu 2009. Valitettavasti en osaa linkittää tuota postausta suoraan tänne.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy koko huone ovelta kuvattuna. Villamatto on vaihtunut valkoiseen puuvillaiseen. Huoneesta on hävinnyt liila lipasto, tilalla on iso valkoinen hyllystö. Työpöytäkin on tainnut saada uuden tuolin. Kaikki kalusteet ovat Ikeasta, lukuunottamatta Elloksen työpöytää. On muuten ensimmäinen ja viimeinen huonekalu jonka sieltä tilaan. Pöytä oli rikki jo valmiiksi ja palauttaminen oli muka mahdotonta. Hyvitys virheestä naurettavan pieni. Jäi se meille silti, eivät vaan saa enää minua asiakkaakseen. Valaisin pitäisi vielä vaihtaa yksinkertaisempaan.

Ikeasta on myös uusi päiväpeitto. Äidin tekemä ei enää kelvannut, ja väritoivekin oli muuttunut. Aatu-kissalle kelpaa kaikki kunhan on pehmeää. Seinällä on kummityttöni tekemiä piirustuksia. Tapetti on Pihlgren&Ritolan mallistoa Tapettitalosta.Vaatekaappi mahtuu juuri ja juuri sängyn päätyyn. Oli ihan millipeliä että se siihen meni. Ovenkarmit odottaa uutta ovea ja valkoista maalia. Vastakkaisella kulmalla on huoneen pönttöuuni. Se lämpenee parin päivän välein, olipa huone pari ekaa talvea ilman muuta lämmitystä. Silloin kyllä piti lämmittää uunia päivittäin.


Hyllyköstä löytyy tytön aarteita. Tässä muutama kissoihin liittyvä ja pari hevostakin.


Pari postausta alempana olevat huonekalut ovat siirtyneet myyntiin Huuto.nettiin. Sieltä niitä voi huudella jos haluaa. Lisäksi laitoin myyntiin pari Po.P:n hupparia ja Tutan vanhan froteisen kylpytakin koossa 90cm.


21 kommenttia:

  1. ihana tuo sänky ja kaappi samoin :)
    oon ite aina haaveillu tommosesta samanlaisesta sängystä, noh ehkä joskus :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis huone tytöllä, ja hieno sänky! Ottaisin vastaavanlaisen heti myös meille!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo tapetti ja noi verhot!

    VastaaPoista
  4. Siis Wau, toooosi ihana!! Tämänkin huoneen tapetti säväytti positiivisesti että saisinko senkin nimen =) H lähtee Huvilalle sitä yläkertaa tekemään niin saa mitattua nuo huoneet ja laskettua tapetti menekin sekä tästä että Gotiikasta....saan sit laittaa tilauksen eteen päin Tapettitaloon, sieltähän nämä on eikö niin ollutkin...

    Tosi ihana tuo sänky ja kaapit...yöpöytäkin nappiin...valitsiko hän itse kokonaisuuden vai oliko mammelin sormet pelissä...

    VastaaPoista
  5. Ihanan siisti! Inkan kämppä on kuin pommin jäljiltä, en edes mene sinne enää vapaaehtoisesti.

    Minkälaista lamppua kaavailitte?

    VastaaPoista
  6. Voi miten kauniit, vaaleat sävyt! Mä ajattelin sun otsikon perusteella, että täällä olisi jotain manga-juttuja tmv. mutta varmaan sunkin onneksi ei=D. On todella kaunis huone, ja pääasiahan se että tytär tykkää. Hänellä on selvästi äärettömän hyvä maku;-).

    ps. hyvä kun muistutit tuosta elloksen politiikasta..mullakin aina välillä sormet syyhyää kuvastoa lukiessa, mutta muistan tuon,ja unohdan suosiolla kaikki huonekalujen tapaisetkin;-).

    VastaaPoista
  7. ompas ihana huone!
    tosi rauhallisen oloinen.
    kaukana siitä mitä omani oli leffajulistetapetteineen silloin joskus. :D

    VastaaPoista
  8. Voi hyvänen aika miten kaunista! *Huokaus* :)

    VastaaPoista
  9. Kassu: Sänky on aika edullinen Ikeassa. Malli taitaa olla edelleen myynnissä.
    Tarleena ja Viivu: Kiitos :)
    Mammamiau: Tytön tapetti taisi olla nimeltään Haitinmäki. Oli useampaa sävyä. Tykkään itse tuota tapetista tosi paljon, tyttö haluaisi jo valkoiset seinät. En ole suostunut :) Tapettitalosta siis kaikki meidän tapetit.
    Nina: Tää huone on talon siistein huone. Teini on ihan fanaatikko sen suhteen. Auta armias jos on pienikin puunsiru lattialla kun lämmitän uunia :D Tyttö haluaa jonkun yksinkertaisen valaisimen joka valaisee kunnolla. Meillä pitäisi olla jossain sellainen pallovalaisin. Katsotaan ensin käykö se, jos ei, niin sitten pitää ostaa uusi.
    Aamunkukka: Tytöllä on hyvä maku, niin vaatetuksen kun sisustuksen suhteen (vaatii vaan joskus liian pakua lompakkoa). Valkoiset seinät pitäisi saada, mutta siihen ei suostuta.
    Hanna: Julisteita oli, mutta ne hävisivät ihan yhtäkkiä pois. Nyt pitäisi olla pelkkää valkoista ja uutta...

    VastaaPoista
  10. Ihana huone! Rauhallinen tunnelma ja kauniita kalusteita. Olispa mullakin ollut tuollainen huone!

    VastaaPoista
  11. Ihanan siistiä ja tosi kaunis huone, voin vaan unelmoida tuollaisesta järjestyksestä meidän teiniprinsessan huoneessa... Voisinko laittaa sen teille oppiin, ihan vaan vaikka muutamaksi viikoksi kesällä?
    Mä en nykyään enää edes astu meidän prinsessan huoneeseen, ellei ole pakottava tarve. Pientä fanaattisuutta myös täällä kaivattaisiin taiteilijan siivoamiseen.

    VastaaPoista
  12. San-na: Minäkin tykkään huoneen tunnelmasta.
    Katri: Laita vaan tulemaan:D Minä kyllä joskus mietin mistä tuo tyttö on geeninsä perinyt, sillä ei minun huone teininä ollut koskaan noin siisti...

    VastaaPoista
  13. Kauniin vaalea, kerrassaan ihana huone! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kaunis huone, ihana vaalea värimaailma :)

    VastaaPoista
  15. On kyllä tosi kaunis huone ja niin siisti :) Meijän tyttöjen huone on aina kuin pommin jäljiltä, odottelen sitä aikaa kun eivät enää leiki leluilla niin jokohan silloin huonekin pysyis siistimpänä...Meijän isommalla tytöllä on tuommoinen sohvasänky myös, tosin se on askosta, tyttö tykkää paljon vaikkakin sen sängyn petaaminen tuottaa ongelmia. Sänky toimii tavallaan päivisin sohvana niin se pitäisi ihan oikeasti aina pedata aamulla mutta useesti näin ei tapahdu :(

    VastaaPoista
  16. Ihana huone, tapetti on tosi kaunis. Kiva nähdä että minkä näköistä seinällä kun on katsellut pikkupalaa netistä :)

    VastaaPoista
  17. Kaunis huone, ja ihanan tilavalta vaikuttaa!

    VastaaPoista
  18. Oi kun kaunis kaappi! Koko huone on ihana. Mites sitä itse osais pitää yhtä hyvää järjestystä...

    VastaaPoista
  19. Ihana huone, rauhallinen tunnelmaltaan!

    VastaaPoista
  20. Kävin Tapettitalon sivuilla katsomassa tarkemmin tapettia...mutta kysyisinkin nyt sinulta että onko tapetin värityksessä lilaa siinä kuvionkeskellä...

    Mi-Ma

    VastaaPoista
  21. mammamiau: Kuvion keskusta on liila. Jos remppa-aikataulu vaan sallii niin Tapettitalosta lähettävät mielellään mallipalat. Sähköpostilla olen niitä mallipaloja tilannut. Jos päätyy sitten oikein tapettia tilaamaan, niin kannattaa pyytää tarjous, meillä ainakin saatiin heti listahintaa halvemmalla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)