tiistai 26. tammikuuta 2010

Aurinkoista pakkasta!

Ulkona on aivan ihana ilma! Siis auringon puolesta. Lämpömittari pönöttää jo tuttuun tapaansa -20 asteessa. Onneksi eilen näytti jo lupaavalta lämpenemisen puolesta ja saimme ulkoiltua. Tänään taitaa auringosta huolimatta jäädä väliin. Pihamme on melko viimainen, johtuen siitä että piha on muuta ympäristöön korkeammalla. Pelloilta käy lähes aina pieni viima joka tuntuu heti poskissa ja nenänpäässä. Tänään on kyllä ohjelmaankin sen verran, että emme ehtisi ulos.

Pakkanen on tehnyt kauniit koristeet lasikuistin ikkunoihin. Näin upeassa auringossa ne kimaltelevat kuin miljoona pientä timanttia. Kuvat on kuitenkin otettu hiukan utuisempana päivänä, mutta kauniita silti.Sain eilen kuvattua osan navetan roinista, vielä kun ehtisi naputella ne huutikseen. Valoa riitti ihmeen paljon vaikka sähköjä ei ollut. Peiliovetkin on nyt laskettu, niiden pitäisi kevään myötä lähteä ammattikoululle kunnostukseen. Jälki ei ole mitään mestariammattilaisen tekemään, mutta luulen sopivan oikein hyvin meidän tyyliimme.
6 kommenttia:

 1. Wau mitkä koristelut! Nuo luonnon antimet hakkaavat mennen tullen kauniitkin pitsiverhot;-).

  Meilläkin on -20c; hrrh. Käväisimme puolen tunnin pulkanlaskussa; vaan sitten alkoi jo poskissa nipistää ikävästi! Mukavaa päivää sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Mitä ihanaa teillä on tulossa huutikseen? :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän kauniita luonnon omia taideteoksia. :)

  VastaaPoista
 4. Hmmm.....mitähän tavaraa sieltä lähtee huutikseen...kyselee täällä yksi hölmö jonka pitäisi hävittää tavaraa eikä hankkia sitä lisää, mutta jos olisi jotain oikein säväyttävää sulla tarjolla...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jääkukista! Etkö laittaisi navetta-aarteidesi kuvia blogiinkin?

  VastaaPoista
 6. Yleisön pyynnöstä, huomenna laitan blogiin ne navetan roinat jotka ovat menossa myyntiin huutikseen. Pidätän lukijoilleni etuosto-oikeuden :D
  Varoitan kuitenkin, kaikki vaatii hiukan tee se itse-naisen taitoja :)
  Eli mitään kovin järisyttävää ei ole tulossa myyntiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)