torstai 21. tammikuuta 2010

Muumeja

Kannattaa siivota kaappeja, voi tehdä löytöjä. Kuten minä tein joulun aikaan. Kodinhoitohuoneen kaapin uumenista löytyi tämä jo reilusti yli kymmenvuotias juliste. Citysokoksen Muumimaailman mainos. Miten se on meille joutunut, on hiukan hämärän peitossa. Muistelisin että se on saatu isältäni. No, alkuperä on sivuseikka.Juliste on täynnä pieniä yksityiskohtia ja muumilaakson asukkeja. Poikien harmiksi mörkö puuttuu. Toisaalta kun juliste on heti sängyn päällä, voi olla hyväkin että mörkö on mennyt piiloon.
Kuvassa näyttää joten onnettomalta tuossa sängyn yllä. Nyt saa olla siinä, sillä olen alkanut harkita uutta järjestystä poikien huoneeseen. Katsotaan toteutuuko ja saanko huonekalut mahtumaan muuhun järjestykseen.

4 kommenttia:

 1. Olisko kuule noita jaettu joskus kaupassa, kun muistaisin itsekin tuollaisen joskus omistaneeni??? Meillä lapset vaan ei koskaan NIIN tykänneet muumeista, jotta olisi seinälle asti päässyt... Silloinhan me vielä niitä kauppoja koluttiin!!!

  VastaaPoista
 2. Pirpana: Voi olla että Sokos jakoi noita jossain vaiheessa. Hauska että olin sen tallettanut enkä yhtään muistanut olemassaoloaan. Shoppailemaan voisi joskus lähteä, vaikka "vain" kirppareille :D

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva löytö! On muuten varmasti kätevää, kun teillä on tuota säilytystilaa; siis kotinne olisi hamstraajan aarre-aitta;-).

  Tosi mukavalta näyttää seinällä tuo juliste, ja hienosti sopii huonen tyyliin-päiväpeittokin on ihana!

  VastaaPoista
 4. Aamunkukka: Viestiäsi ei kyllä tule mieheni näkemään :D Kun aina valitan säilytystilan puutetta. On kyllä irtokaappia, senkkiä ja lipastoa, mutta siinä kaikki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)